January 23, 20169 yr Ma važi sad će jojo da igra zato što je dao gol ekipi iz četvrte lige. Nešto se mora uraditi sa Bentekarom, onolke pare date a sad se ne uklapa u trenerov sistem. pa nije ga ovaj trener dovodio S druge strane, on stvarno bolje partije pruža kada uđe sa klupe. E sada, onolike pare za impact sub su prevelike, ali mi smo Liverpul, može nam se, racionalnost nije naš stil
January 23, 20169 yr Drugi trener. Mada i onda smo se čudili što ga dovode, jer se ni kod Brodgersa nije uklapao.
January 23, 20169 yr Strimovi sa "Estadio Luis Suares", ako nekom treba: https://docs.google.com/document/d/1tsCWXMcF72ArckqrovjMZieSCRzKuDm-9R3iYv3jG8I/edit?pref=2&pli=1
January 23, 20169 yr Nebitno ko ga je doveo, tebi jedan od najskupljih sedi na klupi. Samopouzdanje mu je nula, zato i maši onako.
January 23, 20169 yr Ja reko odnekud si prepisao :D Radiša, da li te Ibe više impresionira na levom ili na desnom krilu?
January 23, 20169 yr Ja reko odnekud si prepisao :D Radiša, da li te Ibe više impresionira na levom ili na desnom krilu? Na transfer listi... Odbrana briljira...