copkillah Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Ma važi sad će jojo da igra zato što je dao gol ekipi iz četvrte lige. Nešto se mora uraditi sa Bentekarom, onolke pare date a sad se ne uklapa u trenerov sistem. pa nije ga ovaj trener dovodio S druge strane, on stvarno bolje partije pruža kada uđe sa klupe. E sada, onolike pare za impact sub su prevelike, ali mi smo Liverpul, može nam se, racionalnost nije naš stil
Weenie Pooh Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Drugi trener. Mada i onda smo se čudili što ga dovode, jer se ni kod Brodgersa nije uklapao.
copkillah Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Strimovi sa "Estadio Luis Suares", ako nekom treba: https://docs.google.com/document/d/1tsCWXMcF72ArckqrovjMZieSCRzKuDm-9R3iYv3jG8I/edit?pref=2&pli=1
čekmeže Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Nebitno ko ga je doveo, tebi jedan od najskupljih sedi na klupi. Samopouzdanje mu je nula, zato i maši onako.
Weenie Pooh Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 "Estadio Luis Suares" [emoji38] Ko ga tako zove?
Weenie Pooh Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Ja reko odnekud si prepisao :D Radiša, da li te Ibe više impresionira na levom ili na desnom krilu?
radisa Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Ja reko odnekud si prepisao :D Radiša, da li te Ibe više impresionira na levom ili na desnom krilu? Na transfer listi... Odbrana briljira...
Recommended Posts