ducca Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 (edited) opet prica oko neymara i uniteda (i city) Evo nesto i za tebe: Edited January 22, 2016 by ducca
copkillah Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 opet prica oko neymara i uniteda (i city) jedna od većih budalaština koje sam čuo dečka tamo gledaju kao Mesijevog naslednika, budućnost Barse i nejasno mi je da iko može da klikne na takav naslov, pa makar i iz znatiželje
189- Posted January 22, 2016 Author Posted January 22, 2016 Evo nesto i za tebe: covek je zasluzio novi ugovor. siguran sam da je gledanost chelseavih meceva povecana samo zbog njega. nego, zanimljivo je citati komentare ispod...
John Coltrane Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Ne postizavam sve zbog sv.Jovana, ali u najkracem. Prvo odgovori: @ Weenie i radnik - lepo rece potonji, "himna je postala 1 standard" pitao bih vas da svaki put slusate himnu drugog kluba. I btw zar vi nemate vec jedno Teksieru (alavi Klop )?! @ WHU Ne samo da ste gay klub nego ste pri tom i bahati prema ex-kapitenima, s radoscu sam primio vest o Nolanovom angazmanu. Ipak radujem se jos jednom FM cudu Biramu u vasem dresu i na ekranima SK. @ Arle Jel igra Ozil za vikend? #pitamzbogfantazija Sutra okrsaj ne-letecih holandjana, steta sto je ovaj nas jos u sedlu, mada se i Kuman drzao noktima za klupu u jednom trenutku. Mozda vidimo i Januzaja u rusteru.
Прслин Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 @ WHU Ne samo da ste gay klub nego ste pri tom i bahati prema ex-kapitenima, s radoscu sam primio vest o Nolanovom angazmanu. Ipak radujem se jos jednom FM cudu Biramu u vasem dresu i na ekranima SK. Када од следеће сезоне постанемо геј клуб, то ће бити неки Ал Паћино / Френки гоуз ту Холивуд / Џудас Прист геј, у кожи и ланцима и на моторима, а не пуфнасти Арсеналов који се концентрише на младе таленте, нити активистички Ливерпулов "поштујте нас, ми заслужујемо поштовање", нити ваш геј маторог хомосексуалца који у тесном шорцу и маји без рукава, седи на трибинама док се игра баскет и објашњава свима који не могу да побегну од њега како је био фаца у блоковима пре петнаест година. ;) За екс-капитене и Бурама си у праву.
Kanzas siti zez Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Када од следеће сезоне постанемо геј клуб, то ће бити неки Ал Паћино / Френки гоуз ту Холивуд / Џудас Прист геј, у кожи и ланцима и на моторима... ili bivsa mu voljena
porucnik vasic Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Када од следеће сезоне постанемо геј клуб, то ће бити неки Ал Паћино / Френки гоуз ту Холивуд / Џудас Прист геј, у кожи и ланцима и на моторима, а не пуфнасти Арсеналов који се концентрише на младе таленте, нити активистички Ливерпулов "поштујте нас, ми заслужујемо поштовање", нити ваш геј маторог хомосексуалца који у тесном шорцу и маји без рукава, седи на трибинама док се игра баскет и објашњава свима који не могу да побегну од њега како је био фаца у блоковима пре петнаест година. ;) За екс-капитене и Бурама си у праву. ili bivsa mu voljena ^_^
Weenie Pooh Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Kako ne simpatisati klub za koji navija 1 White African Jesus From Space?
radnik Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 jedna od većih budalaština koje sam čuo dečka tamo gledaju kao Mesijevog naslednika, budućnost Barse i nejasno mi je da iko može da klikne na takav naslov, pa makar i iz znatiželje Po meni nije to glupost. Od 4-5 igraca WC 3 ili 4 igraju u Barsi. Pa ne moze to tako, mora bolje da se rasporedi. Si cuo ti nekad za monopol? E Barsa ima monopol na vrhunske igrace i treba to malo razbiti, diversifikovati :) Utd ima pare, ali trenutno nema WC igraca (Runi je na zalasku karijere) tako da po meni ima osnova da traze neku zvezdu za debele pare, sad da li bas neymara manje je bitno.
porucnik vasic Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Po meni nije to glupost. Od 4-5 igraca WC 3 ili 4 igraju u Barsi. Pa ne moze to tako, mora bolje da se rasporedi. Si cuo ti nekad za monopol? E Barsa ima monopol na vrhunske igrace i treba to malo razbiti, diversifikovati :) Utd ima pare, ali trenutno nema WC igraca (Runi je na zalasku karijere) tako da po meni ima osnova da traze neku zvezdu za debele pare, sad da li bas neymara manje je bitno.
Weenie Pooh Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Naravno da igra, u kupu je oduševio SK komentatora (i nikog više). Čak je i jednu asistenciju zabeležio ni kriv ni dužan, kad je Ojo zavukao onaj gol. Realno je Ojo mogao i da dobije mesto na klupi danas, ali šta sad.
radisa Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Ojo je mogao i da počne, pa da ga vidimo... A Ibe bi morao da bude prodat što pre, dok je mlad i neko može da se zajebe i da misli da se od njega može nešto napraviti...
radnik Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Tu je Caulker (na klupi). Mogao je i Benteka protiv ovih, a Firmino za Kup da je ostao.
čekmeže Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Ma važi sad će jojo da igra zato što je dao gol ekipi iz četvrte lige. Nešto se mora uraditi sa Bentekarom, onolke pare date a sad se ne uklapa u trenerov sistem.
Recommended Posts