John Coltrane Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Sad sam hteo da podsetim na ovu scenu, bio ubeđen da je to Atkinson, kad ono Bennett Dzabe sam otvarao link. Cuj, dao drugi zuti Maskeranu zbog pit-bulisanja. Bar te sezone se nema sta prigovoriti, tad je u "klempavi" uzet
ArleKino Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 sto se tice clattenburga... Tekma u kojoj je United ostecen jer Torres nije ranije iskljucen?
porucnik vasic Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Мињоле потписао продужетак до 2021. Има већ десетину дана како је то објављено као готов посао и ми у тиховању патимо.
Weenie Pooh Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Dzabe sam otvarao link. Cuj, dao drugi zuti Maskeranu zbog pit-bulisanja. Bar te sezone se nema sta prigovoriti, tad je u "klempavi" uzet Pitbulisanje Ajd što braniš Atkinsona, jer trenutno nemamo fizičke youtube dokaze njegovog bednog poslušništva sekti, ali ono Bennetovo bedno malo činovničko iživljavanje nad Torresom i Mascheranom jer su se usudili da mu se obrate treba nekako uramiti i okačiti na nekom od prilaza OT.
Pokojni Ruxin Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Čudo da sekta ne prenosi koliko je do sad koštao onaj što zabije svaku treću, i koliko će tek da košta. Eno ih mediji u šoku bruje ceo dan
radnik Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Svonsi dobio menadzera Francesco Guidolin (ex-Udineze). Kopiraju Lester, mozda?
Weenie Pooh Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Bitno da su se ratosiljali Jonjoa, odmah potom su krenuli da traže novog menadžera. Prioriteti <_<
Moća Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Svonsi dobio menadzera Francesco Guidolin (ex-Udineze). Kopiraju Lester, mozda?Pre ce biti da kopiraju Votford.
John Coltrane Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Pitbulisanje Ajd što braniš Atkinsona, jer trenutno nemamo fizičke youtube dokaze njegovog bednog poslušništva sekti, ali ono Bennetovo bedno malo činovničko iživljavanje nad Torresom i Mascheranom jer su se usudili da mu se obrate treba nekako uramiti i okačiti na nekom od prilaza OT. Covek koji se posrao po UTD na Stamfordu i priznao Drogbin gol iz ofsajda (znam, znam, sad ce biti reci i o kasnijem golu UTD kome je prethodilo igranje rukom) koji je verovatno i presudio prvenstvo. Zbog komentara na racun Etkinsona sam jednom gulio i banovinu, a ti ako nemas bas YT dokaz daj napisi kada je to Etkinson svirao u korist UTD. Sto se tice Maskerana -umalo se nije pobio sa svojim saigracem koji ga smiruje znajuci kakva je diabola i da vec ima 1 zuti. Niti si ucestvovao u "incidentu", niti si kapiten da intervenises, ne, nego si debil koji se zalece na sudiju da mu on objasni neke stvari Do dolaska u Barsu i rekreativo ligu, Maskerano je bio obican pit bul i nista vise. Zadatak da trci za X.Alonsa i Dzerarda mu je bio sve i svja. John Obi jebeni Mikel je za njega zlatna kopacka (pricamo periodu u PL, to sto je posle Maskerano doktorski igrao i DC je nesto sasvim drugo i to sto je jedna od najvecih fudbalski nepravdi proslo SP i titula Mesiju umesto njemu, sve to na stranu-to se desilo 6 godina kasnije, covek sazri). Stvarno mi i dalje nije jasno zasto si bas ovu situaciju izvukao iz naftalina?!
Kanzas siti zez Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Do dolaska u Barsu i rekreativo ligu, Maskerano je bio obican pit bul i nista vise. Zadatak da trci za X.Alonsa i Dzerarda mu je bio sve i svja. John Obi jebeni Mikel je za njega zlatna kopacka (pricamo periodu u PL, to sto je posle Maskerano doktorski igrao i DC je nesto sasvim drugo i to sto je jedna od najvecih fudbalski nepravdi proslo SP i titula Mesiju umesto njemu, sve to na stranu-to se desilo 6 godina kasnije, covek sazri).
copkillah Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 džaba, ne bi taj pohvalio ništa što je došlo iz Liverpula. Suares je verovatno počeo da igra fudbal tek kada je stigao u Kataloniju
Recommended Posts