John Coltrane Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 A mozda joj se svideo i Lindegar, za neke je i on novi golman :D.
MancMellow Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 (edited) Jbt imamo 4 golmana... Imamo više golmana nego napadača. To je valjda taj "balans" ^_^ Oh... Manchester United’s pursuit of Sergio Ramos has suffered a serious setback after Real Madrid’s president Florentino Pérez told the defender that he would not be sold under any circumstances during a long meeting in Guangzhou, China. Pa - čini mi se da će DDG biti kod nas još godinu dana. Osim, naravno, ako Real ne ispljune nešto tipa 29-30m funata Edited July 27, 2015 by MancMellow
Giggsy Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Vidim ja da ce stoperi biti Jones i Smalling kako je krenulo...
MancMellow Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Vidim ja da ce stoperi biti Jones i Smalling kako je krenulo... E sad! A Rojo?
ducca Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Blind figurira kao novi Vidić. Inače priča oko Ramosa je očigledno imala nekog povoda pošto nije palo najavljeno produženje ugovora već mu je predočeno da neće prihvatiti ponudu za njega... A nekad je i prepodobni Sepp znao da se umeša u takvim situacijama i ukaže na činjenicu kako fudbaleri nisu roblje. :(
Weenie Pooh Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Imate, možete -_- Šta iko vidi u tom Stonesu nemam pojma. zar nije ovako zanimljivijie kad nije u tvom klubu? Zavisi ko jeste u mom klubu. Od Galvanizatora bi LVG svakako bio zabavniji.
189- Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 jes', mozemo kupiti koga zelimo ali mourinho bas nije voljan da kupuje igrace ako bas nema potrebe. i rumori oko pedra su se utisali poslednjih nedelja. pogotovo sto nam je moses mozda i najbolji igrac na pripremama. stones i baba rahman su sada u prvom planu. kad vidim koliko traze za stonesa, onda sterlingova cena i nije toliko prenabudzena.
Weenie Pooh Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Pa IIRC, taj Sterling je tog Stonesa vozao kao poslednju budalu kad god su igrali jedan protiv drugog. Ne znam da li na osnovu toga odnos cene treba a bude 5:3 ili bliže 5:1.
ljakse Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 makar zmaj liči (ako uopšte treba da bude zmaj ), za razliku od ostalih likova na karikaturi.
ArleKino Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Ovaj lik sa Tajlanda ima simpatične karikature. Najjači mu je bio Footballers vs Zombies serijal.
John Coltrane Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 makar zmaj liči (ako uopšte treba da bude zmaj ), za razliku od ostalih likova na karikaturi. Cim je morao da doda ono LVG znas kolko je sati. Jebala ga karikatura.
Recommended Posts