Malvo Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Pa upravo to. Umesto jednog koji moze da istrci kontru kad se izgubi pozesn, dvojica od kojih jedan ne moze da istrci, a drugi moze da izgubi loptu i prepusti pozesn.
ducca Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Felaini opet Daj Galiani vodi ga vise u pizdu materinu.
reginald Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Kuman ozbiljno škartirao Peleta. Nije mi baš najjasnije, solidno je počeo sezonu. Jedino ako su se razišli na ideološkom planu. Pelle je imao ozljedu koljena. Na ljeto im moze dosta igraca otici pa je ova kupnja sada no brainer.
Weenie Pooh Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Pa upravo to. Umesto jednog koji moze da istrci kontru kad se izgubi pozesn, dvojica od kojih jedan ne moze da istrci, a drugi moze da izgubi loptu i prepusti pozesn. Što uvek tako negativno, pobeda od samo pet golova razlike vodi nas iznad njih na tabeli -_-
John Coltrane Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Sva sreca u toku je FEY-PSV pa ne moram da slusam YNWA Ovo danas je win win situcija za UTD - ili nasladjivanje pobedom nad komsijama ili nasladjivanje jos jednim porazom blize LVG otkazu. Samo da ne bude prokleti X <_<
radnik Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 To sam i ja video za gol razliku :) Minus za Liv. juce 6/7 keceva, plus 3 vezane pobede Utd-a. Ne ide kec, ne ide 2, znaci X
Malvo Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 (edited) SK se ukljucuje u prenos, Lujo daje izjavu, cuje se: "Keep the ball" Klopara vec voli da blebece, mislim da je i reporter prestao da ga slusa. Edited January 17, 2016 by Malvo
ducca Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 SK se ukljucio na sam kraj pre-match intervju sa Lujem, uhvatio sam samo da je rekao "keep the ball". To je verovatno i ceo gameplan za danas.
Weenie Pooh Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Gradovi Liverpul i Mančester, jedan veliki megapolis Nije još ni počelo.
ducca Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 (edited) Visko stoji mirno dok ide himna :ViskoModeOn: Inace ovaj kanal je razlog zasto Utd ima brod na grbu, neko se smejao pre par nedelja i pitao cemu brod na grbu kluba sa kontinenta (Citija takodje) :ViskoModeOff: Edited January 17, 2016 by ducca
Recommended Posts