January 16, 20169 yr Lester će ladno dispuši CL zbog radi promašenih penala ove budale. Em moj tiiii. Covek dao 15 golova i 10 asistencija (odokativno) a ti ga proglasavas za glavnog krivca. Middle vidje li ove ppp strucnjake?
January 16, 20169 yr I evo ga. Bravo Rudi, karaj glupi Lester. Vi valjda treba da budete zahvalni lesteru, da nije njih sigurno bi još uvek živeli u uverenju da je ono što vam je neophodno da bi se borili za titulu - još jedno 500 milki uloženih u igrački kadar Edited January 16, 20169 yr by Ruxin
January 16, 20169 yr Em moj tiiii. Covek dao 15 golova i 10 asistencija (odokativno) a ti ga proglasavas za glavnog krivca. Ma sve pet ali brate mili ne idu ti penali, daj ih nekom drugom. Svejedno ti se piše ludačka sezona.
January 16, 20169 yr Pa secas se da je Vardiju prepustio da izvede penal zbog rekorda. Ja mislim da to odlucuje Ranieri.
January 17, 20169 yr Gledam MOTD, respect za Hidinka jer je rekao da je ofsajd [emoji106] ali i da je produženo više jer je Everton proslavljao gol preko minut
January 17, 20169 yr Opa, Carli Ostin u Sotonu. Kuman ozbiljno škartirao Peleta. Nije mi baš najjasnije, solidno je počeo sezonu. Jedino ako su se razišli na ideološkom planu.
January 17, 20169 yr Gledam MOTD, respect za Hidinka jer je rekao da je ofsajd [emoji106] ali i da je produženo više jer je Everton proslavljao gol preko minut Zabole ga, može da kaže šta hoće, nije da će da im oduzmu bod.
January 17, 20169 yr Ibe na klupi, raduj se, Uini. Confirmed #LFC team to face @ManUtd: Mignolet, Clyne, Toure, Sakho, Moreno, Lucas, Henderson, Can, Milner, Lallana, Firmino. #mufc XI: De Gea, Young, Smalling, Blind, Darmian, Schneiderlin, Fellaini, Lingard, Herrera, Martial, Rooney. Edited January 17, 20169 yr by Malvo