Jump to content

Premier League 15/16

Featured Replies

Дошли су у прилику да се боре за ЛШ због те будале.

• Replies 16.6k
  • Views 730.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

A, da. Ja vam don'o, ja vam odn'o, taj neki rad.

Lester će ladno dispuši CL zbog radi promašenih penala ove budale.

Em moj tiiii. Covek dao 15 golova i 10 asistencija (odokativno) a ti ga proglasavas za glavnog krivca.

Middle vidje li ove ppp strucnjake? :lolol:

I evo ga. Bravo Rudi, karaj glupi Lester.

Vi valjda treba da budete zahvalni lesteru, da nije njih sigurno bi još uvek živeli u uverenju da je ono što vam je neophodno da bi se borili za titulu - još jedno 500 milki uloženih u igrački kadar :fantom:

Edited by Ruxin

Em moj tiiii. Covek dao 15 golova i 10 asistencija (odokativno) a ti ga proglasavas za glavnog krivca.

Ma sve pet ali brate mili ne idu ti penali, daj ih nekom drugom. Svejedno ti se piše ludačka sezona.

Pa secas se da je Vardiju prepustio da izvede penal zbog rekorda. Ja mislim da to odlucuje Ranieri.

Nece Lester svakako u LS nevezano za Mareza.

Mahrez je protiv Bournemoutha i Ville promasio 4 boda.

Opa, Carli Ostin u Sotonu.

Gledam MOTD, respect za Hidinka jer je rekao da je ofsajd [emoji106] ali i da je produženo više jer je Everton proslavljao gol preko minut

Opa, Carli Ostin u Sotonu.

Kuman ozbiljno škartirao Peleta™. Nije mi baš najjasnije, solidno je počeo sezonu. Jedino ako su se razišli na ideološkom planu.

Gledam MOTD, respect za Hidinka jer je rekao da je ofsajd [emoji106] ali i da je produženo više jer je Everton proslavljao gol preko minut

Zabole ga, može da kaže šta hoće, nije da će da im oduzmu bod.

Hvala Njukaslu za jaknu :D

Ibe na klupi, raduj se, Uini.

Confirmed #LFC team to face @ManUtd: Mignolet, Clyne, Toure, Sakho, Moreno, Lucas, Henderson, Can, Milner, Lallana, Firmino.

#mufc XI: De Gea, Young, Smalling, Blind, Darmian, Schneiderlin, Fellaini, Lingard, Herrera, Martial, Rooney.

Edited by Malvo