Miljenko Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Ponekad mi nije jasno kako neko ko se profesionalno bavi fudbalom, moze da prebaci gol iz blizine, potpuno neometen.
Kanzas siti zez Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Austin u Sotonu za samo 4 miliona funti. Bargain
copkillah Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Sta su ti bazendzije?! Pa pre bi svoje opljuvali samo da naruze UTD . Znas kad bi mi rekli nesto protiv nekog iz Stone Roses (o Smitsima i Diviznsima da ne pricam) ?!? Ne, ja samo nazivam stvari pravim imenom, otkada je to problem?
Miljenko Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Verujem da bi Murinjo momentalno zamenio igraca, da mu sutne ovako u kontri.
Прслин Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Замениће на полувремену Соном. Бар се надам, можда извади и Алија који се добро креће али не може да се састави са лоптом.
Miljenko Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Dembele je najgori, Sve lopte idu preko njega, a imao je jedno jedino dobro proigravanje, kada je Kane imao onaj lep pokusaj. Evo kazne.
copkillah Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Једноставно: ја га имам у фантази тиму. Zašto su Spursi primili gol baš od Van Anholta? Jer sam se u fantaziju lomio između njega i Diera.
Weenie Pooh Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Kontra 2 na 0, odigrana u stilu Stefana Jovića.
Weenie Pooh Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Lopta je maaalo zakačila igrača... [emoji38]
Miljenko Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 (edited) Sada je bila 3 na 1 kontra i jos jedan ocajan pas, neverovatno. Ocekivao sam da ovakvu trapavost mogu videti samo u nasoj ligi. Sunderland ima ovog klinca na golu, koji deluje kao fin potencijal; no sa ovako losom odbranom tu nema pomoci. Edited January 16, 2016 by Miljenko
Cane Vukic Prebranac Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Everton: Howard, Oviedo, Stones, Jagielka, Baines, Besic, Barry, Mirallas, Barkley, Lennon, Lukaku.Everton subs: Robles, Funes Mori, Cleverley, Osman, Deulofeu, Pienaar, Kone. Chelsea: Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry, Azpilicueta; Mikel, Matic; Willian, Fabregas, Pedro; Diego Costa.Chelsea subs: Begovic, Baba, Cahill, Loftus-Cheek, Kenedy, Oscar, Remy.Вратио се Овиедо послије бог зна откада, а вратио се и капитен, тако да је Гаучос клупиран. Драго ми је да Мираљас напокон игра од почетка прије Конеа.
Recommended Posts