January 13, 20169 yr Kvota 1.10 da ce se Klop i Venger poljubiti u usta do kraja meca. +1 Specijalni se prevrce u grobu!
January 13, 20169 yr Naravno, lepa i brza kontra, lopta do Ibea koji momentalno počinje da dribla u mestu jer se ne usuđuje da centrira na drugu stativu
January 13, 20169 yr Moreno je nestvarno loš, nestvarno. Mora da ga menja Sent from my MI 4LTE using Tapatalk 4
January 13, 20169 yr Moreno je nestvarno loš, nestvarno. Mora da ga menja Ko da uđe, Caulker pa Sakho levo? <_< Moreno uvek pravi sranja, ali bez njegovog utrčavanja napred LFC nema šta da traži po toj strani, pogotovo kad je levo i Milner.
January 13, 20169 yr Sahko i dodavanje Mislim da gresite dusu o njega. Pricali smo prosle sezone da pored sjajnih fizikalija i iskustva mora da poradi na taktici, mislim da je od Klopovog dolaska Sako drugi igrac.
January 13, 20169 yr Sakho je već godinu-dve najbolji štoper u LFC. Što baš i nije saying much, ali ipak.
January 13, 20169 yr Kao neko ko gleda sve urakmice Arsenala mogu vam reći da je u ovom poluvremenu Žiru imao najveći procenat dobijenih duela u ovoj sezoni. Toliko o štoperima Liverpula. Košelni igra kao pijan.
January 13, 20169 yr dajte neki dobar strim, ne radi mi glupi sk na d3go u austriji. nataknem ih na pjenis.