ArleKino Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Arsen i uzrok ozljeda Jednom je na fr tv-u pomenuo da se igraci sa duzom kosom (namazanom za vrijeme utakmice) manje povrjedjuju od ovih drugih. Imao je dosta uzoraka da napravi studiju. To on zbog svoje frcke u mladosti. Nego, igra li Diaby? :p
smorenko Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 (edited) pored jonja, dosao i henri saivet iz bordoa. tiote ide. prica se da bi mogao da dodje i townsend. a spominje se remy na pozajmicu. videcemo sta ce biti, ali mene i dalje brine odbrana. tu jos jedan bek mora da dodje edit: ne znam sta da kazem za jonja, ali toensend mi se svidja, nije valjda zaboravio da igra. za ovog francuza nista ne znam, tako da ako boris moze da me prosvetli Edited January 12, 2016 by smorenko
ArleKino Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 edit: ne znam sta da kazem za jonja, ali toensend mi se svidja, nije valjda zaboravio da igra. za ovog francuza nista ne znam, tako da ako boris moze da me prosvetli Gdje ce Tiote? Townsend... Meni se cini da se radi o tipicnom precijenjenom engleskom krilu. Odbrana jos i nekako, ali Newcastle je dao 19 golova u 20 utakmica, od cega 10 u one tri pobjede protiv Norwicha, Redsa i Spursa. Ili McClaren ne zna iskoristiti Mitrovica i Pereza ili oni ne znaju.
MiddleClass Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Saivet je wonderkid na FM2008. Mora da razbija! :D
Mercuzzio Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Townsend je idealan za Svonsije ili Sunderlande. Za neki ozbiljniji fudbal nije. Poslao sa fiksnog ajfona putem Tapatalka
Muwan Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Gdje ce Tiote? Townsend... Meni se cini da se radi o tipicnom precijenjenom engleskom krilu. Odbrana jos i nekako, ali Newcastle je dao 19 golova u 20 utakmica, od cega 10 u one tri pobjede protiv Norwicha, Redsa i Spursa. Ili McClaren ne zna iskoristiti Mitrovica i Pereza ili oni ne znaju. Perez i nije tako loš obzirom na minutažu. Mitrari je, pak, potrebna drugačija koncepcija. On je u Belgiji zakivao tako što je utrčavao iz dubine i pospremao. Kod McLarena mora da sedi na peterecu, rve se sa mnogo ozbiljnijim štoperima i glavom hvata centaršuteve sleva i sdesna. I na sve to još da rudari na centru terena kada se igra odbrana. Prilično veliki šok za njegovu filozofiju a donekle i sposobnosti. Ovo malo što sam gledao Zamak, video sam barem 4-5 zicera koje je dobio na glavu i sve je to poslao pored i preko gola. Previše je to loš procenat za EPL.
Malvo Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Taunzend nastupa na poziciji Arona Lenona. Djondjo je vrlo dobra kupovina, cak me cudi da ga nije pokupio neki od vecih klubova, mozda cak i najvecih. Arsenu bi sjajno legao na ovu ekipu, npr., nije najbolji trkac, ali je visok i jak, agresivan, robustan, odlican za nekog rezervnog zadnjeg veznog. I ranije sam se pitao kako Liverpul nikako da dovede nekog solidnog domaceg stopera, makar njih ima, a oni izmisljaju toplu vodu. Ako se nije raspao, Koker je dobra kupovina.
copkillah Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Kokera sam ja dovodio u FM i bio sam uspešan sa njim Inače, igrao je u Svonsiju za Brendana. Da je ovaj i dalje u klubu, to bi bile samo psovke, ovako postoji i malo nade.
Weenie Pooh Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Caulker je Kloppu sigurno privukao pažnju izvanrednom partijom u nedavnoj pobedi LFC nad Southamptonom od 6-1 <_< Možda ga dovodi da na treningu diže moral napadačima, da ih ubedi da i oni nekome mogu da daju gol?
Recommended Posts