Meazza Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 (edited) Нетачно. Гвардиола је разрадио Кројфову фудбалску философију до екстрема, користећи можда најбоље везне играче на гомили икад у фудбалу. Дел Боске долази из Миљанове школе која није опседнута поседом. Енрике има другачију физиономију тима са оном тројицом лудака напред. Ниједан од ових тимова не личи на Сакијев Милан. Gvardiolina Barca i Bayern se brane na isti nacin kao Sakijev Milan (zonski presing) i tu svaka slicnost prestaje. Naravno da je Gvardiola pre svega nastavio Krojfovu filozofiju u fazi napada, to sam i sam napisao. I hoces da kazes da Del Boske nije preuzeo Gvardiolinu taktiku? Ma daj. Edited January 10, 2016 by IndridCold
Dr Arslanagić Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Sledeci trener Uniteda ce biti Blanc. MMW. Jedino ako su svi u klubu kompletno otišli na kvasinu.
Прслин Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Чекзи санајјачом поставом на Скантроуп и већ 1:0. Хидинк одлучио да поради на враћању самопоуздања.
189- Posted January 10, 2016 Author Posted January 10, 2016 bas sam se smorio kad sam video sastav. nije istina da rlc, baba i kompanija nisu mogli igrati protiv treceligasa. povraca mi se
189- Posted January 10, 2016 Author Posted January 10, 2016 otisao mourinho a igraci isti, igra ista, ramires neupotrebljiv, cescu klecaju kolena cim protivnik i pokaze naznaku presinga, ivanovica nadigrava treceligas, costa se bije, pedro nevidljiv...sve u svemu siguran sam da je otkaz mourinhu bila prava stvar
radisa Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Igranje na posed je govno, opet se pokazuje... Džabe posed petlovima, kad su u čeljustima lisica... ( čudi me da Viško nije upotrebio gornju konstrukciju)
porucnik vasic Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Gvardiolina Barca i Bayern se brane na isti nacin kao Sakijev Milan (zonski presing) i tu svaka slicnost prestaje. Naravno da je Gvardiola pre svega nastavio Krojfovu filozofiju u fazi napada, to sam i sam napisao. I hoces da kazes da Del Boske nije preuzeo Gvardiolinu taktiku? Ma daj. Није преузео Гвардиолину тактику. није играо са лажном десетком, све време а нормално је да је користио трио везних из Барселоне. Саки је одрадио револуцију у одбрани( играње у линији, избацивање чистача), али то није Кројфв приступ. У том случају и Клоп форсира Барселонин приступ на посед. Добро је да си макар деличично кориговао полазно полазиште.
Weenie Pooh Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Joj, sad i lažne desetke Zemljo, otvori se. Ili im bar otvori topik.
Pokojni Ruxin Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 (edited) A jel lovro prava ili lažna šestica, e to je pitanje za ove stručnjake Edited January 10, 2016 by Ruxin
Weenie Pooh Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Lovro je lažna osamdesetčetvorka, toliki rejting ima u PES 16 iz neobjašnjivih razloga. Možda to odrede po ceni transfera.
Pokojni Ruxin Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Eto vidiš. I fm kaže da je zver ali ga jebe ta glava. Ima tu nešto
Recommended Posts