Jump to content

Premier League 15/16

Featured Replies

ma to "danas-juče" to nema veze sa životom. bukvalno. šta je "danas-juče" kad nekom generacije navijaju za neki klub, to prosto ne postoji...

• Replies 16.6k
  • Views 731.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pa to, treba li naglasiti da mi svi in-laws, kao i njhova ogromna familija (rodjaci, rodice, stricevi, tetke, itd) bez izuzetka svi navijaju za Utd od vajkada - od Salforda, pa do Leylanda.

zar je glorihanterisanje navijati svojevremeno da 1 Luis Garsija uzme titulu? :(

Pa ne, ali to se onda zove navijanje za LFC by proxy -_-

^^Ih, Salford - 1 stronghold

Vote Labour, steak on Sunday, watch United :D

Edited by MancMellow

Haha, upravo to. Dodao bih jos i Coronation Street kad Utd ne igra.

da da, Corrie :)

dilinger to gleda kroz borbu za titulu, cinjenica jeste da 20+g Liverpul nije osim 3-4 puta bio kandidat za istu, a Utd jeste skoro stalno. Kad su se pre nekoliko godina borili za titulu Utd i City, pitao je neko Fergija da li vam je City najveci rival i on je odgovorio otprilike: Liverpul je to bio u pocetku (njegove ere) i najduze, onda Arsenal, pa je to bio jedno vreme Celzi, a sada ... malo je zastao i rekao da to je sada City. To bi se moglo podvesti pod ono "fudbalski", ali sto rece manc "teško da je fudbal samo - fudbal".

Mislim da cemo na navijace Cityja cekati da malo poodrastu da bi se mogli registrovati na forum.

Kad je u pitanju rivalitet*, navijaci Arsenala navijaju da Tottenham izgubi, makar to znacilo trofej za Mourinha i Chelsea. Tottenham je neprijatelj broj 1. Sa Unitedom postoji...nesto jos od 1990.godine i okrsaja koji je Arsenal kostao bodova za zelenim stolom. Nastavak je uslijedio po dolasku Arsenea i trajalo je dok Abramovich i Emirates nisu Arsenal poslali u zapecak po pitanju konkurentnosti, uz lagano podgrijavanje kod Van Persiejevog odlaska (s tim da je i tu odijum bio usmjeren na njega, a ne na klub). Chelsea se prezire, Tottenham se mrzi, United se prezirao i mrzio, a sad ni Van Persieja nemaju da se to podgrijava.

* Pisem na osnovu licnog iskustva.

jel imate neki prirucnik u kojem vam sve to objasne il morate sami da se raspitujete kad resite da navijate za ovaj ili onaj klub?

jel imate neki prirucnik u kojem vam sve to objasne il morate sami da se raspitujete kad resite da navijate za ovaj ili onaj klub?

ti kao da nikada nisi voleo

+1

Ajde sto vole no se trude da mrze iste klubove kao i kolege u Engleskoj. :lol:

Nas na distanci by and large boli dupe za to, osim ako volimo da se pretvaramo da smo rođeni i odrasli u senci stadiona...

Nas na distanci by and large boli dupe za to, osim ako volimo da se pretvaramo da smo rođeni i odrasli u senci stadiona...

Pih, tipicno skauzerski. :fantom:

Speaking of... Ja imam dojam da je i Travnik veci od Londona obzirom da mi je svaki Londondjanin™ dosad rekao da mu je Emirates na 5-20 minuta voznje od stana.

Edited by ArleKino

+1

Ajde sto vole no se trude da mrze iste klubove kao i kolege u Engleskoj. Srbiji :lol:

moze li ovako?

Pih, tipicno skauzerski. :fantom:

Speaking of... Ja imam dojam da je i Travnik veci od Londona obzirom da mi je svaki Londondjanin™ dosad rekao da mu je Emirates na 5-20 minuta voznje od stana.

taj fazon. a od travnika je na vise sati brze voznje :fantom: