Sandens Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Iturbe je egzemplar preplacenog igraca koji u Romi nista nije pokazao, a prosle sezone je imao vise nego dovoljno minuta. Klasa se vidi i u FK Pampukovici, nema to nikakve veze se Rominom apatijom u ovoj polusezoni. u romi su i bolji igraci od iturbea delovali ocajno, ne znam cime ih drogiraju tamo.. sto se argentinca tice moguce da mu vise odgovaraju manji klubovi posto je razvalio onu sezonu kad je bio u veroni.
Weenie Pooh Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Ibe nije najgori na terenu :O Nije mi jasno ovoliko cinculiranje kad je lopta na krilu, ko uputi centaršut iz prve da mu umre keva.
Sandens Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 "Maestralno Mignolet!" Podjednako maestralna su rešenja LFC u napadu, jedva pronalaze 16 metara onako iz dubine... da pogadjam: viško? nemam sportklub na kablovskoj.
ArleKino Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Kad spomenu Sport Klub, lijepe vijesti: “Sport klub”, najveći regionalni sportski kanal, poonovo je kažnjen zbog utvrđenog monopola na distribuciju ekskluzivnih sportskih događaja na televizijskom tržištu BiH, javlja Slobodna Bosna. Ovoga puta vlasnik “Soport kluba” platit će duplo veću kaznu (250.000 KM) od one koju je već platio po istom osnovu 2013. godine, kada je također prijavljen za kršenje pravila slobodne tržišne konkurencije.
copkillah Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Bekovi Liverpula.......... Sent from my MI 4LTE using Tapatalk 4
Weenie Pooh Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Respekt za Najskupljeg što se nije glupirao neslavljenjem gola. Respekt i za Nobela koji čisti plastične kese sa terena. Liverpool
Weenie Pooh Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Вини, шта си оно причао за Најскупљег ?Isto što i ti, samo duže Prvi upotrebljiv centaršut na Bentekea, 60. minut. Ulazi Lallana da presudi.
John Coltrane Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 (edited) Nova frizurica daje rezultate. Live anemican bez obzira na neke promene, sve vise lici na UTD. Ostaje samo da se vidi cime ce Klop (posle tekme) zaseniti losu partiju svog tima. edit: De Gea, Young, Jones, Smalling, Blind, Schneiderlin, Schweinsteiger, Mata, Herrera, Martial, Rooney. Dakle repriza Cheslkija, umiranje sa Svajnijem i Ererom. Edited January 2, 2016 by John Coltrane
Weenie Pooh Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Ne znam šta Klopp misli i zašto se iživljava nad Coutinhom koji statira levo, dok se kroz sredinu glupiraju prvo Firmino pa onda Ibe. Carroll čist faul nad malim Smithom, ali božemoj.
Weenie Pooh Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Neki australijski Gareth Bale wannabe, nisam ga mnogo gledao. Obično je LB ali je počeo kao LW.
Recommended Posts