Jump to content

Premier League 15/16

Featured Replies

Tehnički, nije ništa nelegalno. Skineš KODI, i instaliraš određeni plagin (ja koristim Phoenix za strimove, ali sam poprilično nezadovoljan, i gledam da nađem neki ace stream, ako mi se baš gleda utakmica, koji onda isto mogu da pustim iz KODI-ja)...

Za filmove i serije su Gennesis i Primewire plugini ok...

Imate na youtubeu uputstva za sve, samo ukucaš u google "youtube kodi Gennesis", na primer i ispratiš uputstvo...

Slično je iz sa subtitleove, za filmove... Sve je na youtubeu...

• Replies 16.6k
  • Views 731.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

p2p streams  addon za ace/sopcast strimove, već drugu sezonu pratim Premier ( i ostale), doduše  najčešće s španjolskim komentarom...

Edited by Zis

Итурбе у Бурмуту.

Позајмица са правом откупа. Није регистрован за следеће коло, чека се радна дозвола.

Koliko strana ispisaste, niste normalni.

Prosla sezona PL, mozda nije bila previse zanimljiva; Chelsea je lagano osvojio, sa onom muljavom igrom. Srecom te se ove to nije ponovilo. Nadam se da ce neizvesnost potrajati; lepo je videti "prosecne" ekipe blizu vrha. Nisam skoro pogledao ovoliko meceva PL, sto mi je pokazatelj o kvalitetu/zanimljivosti fudbala. 

Italijani, bah. Kada vidim ovaj Inter i broj datih i primljenih golova, stvarno mi ne pada na pamet da ih gledam. Tesim se sto ce Juventus dovesti stvari na svoje mesto(kada vec Roma i Napoli to ne mogu).

Ja volim direktan fudbal, nikako neko takticko smaranje, ma kako kvalitetno bilo, te sam mozda malcice subjektivan, hehehe.

Prosla sezona PL, mozda nije bila previse zanimljiva; Chelsea je lagano osvojio, sa onom muljavom igrom. Srecom te se ove to nije ponovilo.

Šta je tačno muljavo™ kod npr. akcije u kojoj svih 11 igrača dodirne loptu makar jednom, naređa se ukupno 25 dodavanja i na kraju Schurrle finišira nakon ubacivanja sa krila?

Fabregas je većinu sezone pakovao skoro pa kao Özil što pakuje trenutno, s tim da je Costa te pakete koristio mnogo bolje nego Giroud

Igrali su odlično. Sad, što nemaju Messija ili Neymara da na sve to dodaju još i malo surove solo dominacije, ili što ne mogu kao Robben i Müller da u tri poteza pretrče celu protivničku odbranu i posluže Lewu na peterecu, jbg nema se. Ali to baš i ne znači da su muljali.

Edited by beowl

Pod muljavim mislim na njihove standardne 1-0/2-0 pobede. Mozda su me Bayern, Barsa  i Real razmazili, pa od svake ekipe ocekujem petardiranje, odnosno goleadu. 

Одлично је изгледао Челзи прошле сезоне, на терену су били доминантни. У ствари, све супротно од ове сезоне.

novo TV lice prijatnog izgleda na SK :naughty:

убава ова бијела комбинација

Ланзини стартује, Паја на клупи. :)

Јебенти, где ово прође! :o

Вини, шта си беше причао за Антонија? :fantom:

Opa

Naravno da Antonije daje gol, zna da sam mu se podsmevao posle očajne partije na Old Traffordu.

Итурбе у Бурмуту.

Позајмица са правом откупа. Није регистрован за следеће коло, чека се радна дозвола.

odlican igrac, jedan od mnogih koji su propali u romi.

btw. ovi nasi su ga trazili jos kad je igrao za porto.

antonio, baby! sjajan centarsut valencie.