J.R. Cash Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Враћа се Паја против Ливерпула. Ronaldo je i u PLu imao jednu sezonu sa 30+ golova, nije nabijao statistiku samo u primeri. Mesi je toliko puta do sad razmontirao najjače engleske klubove u evropi, jel neko zbilja misli da bi imao problema protiv Votforda, Lestera i Kristal Palasa? Protiv njih ne bi, ali on cold rainy night in Stoke...
Meazza Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 (edited) Вотфорд, Стоук, Лестер, Кристал Паласби били други у Француској, Италији, вероватно и у Немачкој. Biser. Mislim, veruj u sta hoces, ko sam ja da bolje znam od tebe i da ti se mesam, ali ovo je bas zabavno. Edited December 31, 2015 by IndridCold
Zico Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Jevropa je tu merilo, tu nesto i ne briljiraju premijerligasi. Prosle sezone Liverpul je skupio citavu jednu pobedu u Ls u grupi sa Ludogorecom i Bazelom, a ove sezone ce samo Siti proci u 8.
ArleKino Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Kvalitet Premiershipa na stranu, Manc je ubo sustinu sa kritikom Britanaca. Tehnicki i takticki nepismeni zbog uzasnog odnosa spram omladinskog fudbala. Mozda je i do toga sto su sefovi strucnog staba menadzeri, a ne samo treneri. @Indrid - Ozil je za svaku pohvalu, igra nerealno dobar fudbal. Kreirao je 79 sansi svojim duducima od cega su oni zabili samo 16. Krece se kao nikad, ne zavlaci se u rupu kad naidje veliki tim nego tu pojacava ucinak (Bayern, United, City).
Mercuzzio Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 (edited) Nema šanse da bi Chelsea i Utd ovoliko failovali u Španiji ili Nemačkoj. Sa ovako kvalitetnim timovima, uz pomoć sudija kad zatreba da se podigne moral ekipe i upišu bodovi protiv manjih timova, ne bi dolazili u situaciju da je ceo tim u tolikom rezultatskom raspadu. Pa Benitez sa sve raspadom u igri u rangu Chelsea je lagano na 2 poena od Barcelone. Chelsea i Utd, pa ni City i Arsenal nema šanse da bi ugrozili Real, Barsu ili Bayern ali bi lagano bili odmah iza njih Edited December 31, 2015 by Mercuzzio
goofs Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Враћа се Паја против Ливерпула. Nagradno pitanje je da li ga uzimati odmah sada i zajebati se kao u slucaju Kun, ili sacekati kolo-dva i onda se zajebati nakon sto da 4 gola u dve utakmice i svima ostalima donese poene?
Meazza Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 (edited) @Indrid - Ozil je za svaku pohvalu, igra nerealno dobar fudbal. Kreirao je 79 sansi svojim duducima od cega su oni zabili samo 16. Krece se kao nikad, ne zavlaci se u rupu kad naidje veliki tim nego tu pojacava ucinak (Bayern, United, City). Znam bre, i ja obozavam Ozila. :) Edited December 31, 2015 by IndridCold
ArleKino Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Nego, Skauzeri, se sjeca ko od vas ovog ElNennyja iz meceva sa Baselom? Na goal.com pise da je imao powerful performance na Anfieldu u onih 1:1. Koliko sam mogao vidjeti, Egipcanin puno trci (97 km u 8 utakmica CL prosle sezone) i nelos je u pas-igri. Za 5 miliona funti valjda boljeg i nema.
MancMellow Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 5 miliona? Pa to nije transfer. Mora da se ulupa tries i kusur miliona inace nije slatko. S tim u vezi - Felipe Anderson, Vol. II Za sada glasine. Ono sto me zanima je sleece: kako se tacno taj covek uklapa u zombie passing stil igre koji neguje menadzer Man Uniteda...
MancMellow Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Zombie passing. Ti si smislio naziv? :0.6: ne naravno. to mu tepaju tako navijaci vec bar 3-4 meseca, a mozda i duze
porucnik vasic Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Jevropa je tu merilo, tu nesto i ne briljiraju premijerligasi. Prosle sezone Liverpul je skupio citavu jednu pobedu u Ls u grupi sa Ludogorecom i Bazelom, a ove sezone ce samo Siti proci u 8. У том случају да се неко покаже као фудбалер једино је мерило СП. Можда ЕП и КА.
gone fishing Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 do pre nekoliko godina premijerligaši su činili 3 od 4 polufinalista lš, doći do 1/2 finala je već uspeh, proći u finale definitivna potvrda visoke klase fudbalera koji je odvukao svoj tim tamo, pod uslovom da to nije ostvareno posle penala nakon dva 0:0 dosadna meča
MancMellow Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 do pre nekoliko godina premijerligaši su činili 3 od 4 polufinalista lš, doći do 1/2 finala je već uspeh, proći u finale definitivna potvrda visoke klase fudbalera koji je odvukao svoj tim tamo, pod uslovom da to nije ostvareno posle penala nakon dva 0:0 dosadna meča cinili bi mozda i vise da nije bio onog svedskog imbecila, sumanutog crvenog van persiju na camp nouu i apsolutno neshvatljivog crvenog za nanija na traffordu 2013
radisa Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 cinili bi mozda i vise da nije bio onog svedskog imbecila, sumanutog crvenog van persiju na camp nouu i apsolutno neshvatljivog crvenog za nanija na traffordu 2013E jbg, sad se ti sećaš nekih momenata koje su svi pravi neljubitelji PL davno zakopali...
Recommended Posts