Jump to content
IGNORED

Premier League 15/16

189-

Recommended Posts

Posted (edited)

kažem vam™ ja (još u avgustu), bićete vi ove godine i pravi prvaci.

Fakat.

Ja sam onomad rek'o da svi kandidati za titulu dzentlmenski prepustaju titulu Cityju sudeci po hendlovanju transfer-roka. City je i dalje prvi kandidat za naslov mada su u gostima uzasni. U drugom dijelu prvenstva Arsenal ima gostovanja u Liverpulu (x2), Mancesteru (x2), Stokeu i Tottenhamu.

Valjda ce Alexis biti u timu vec za Liverpool, frustrirajuce je gledati sta ostali rade kad im Ozil servira zicet na tacni.

Unazad 11 godina Arsene je najbolje sanse za titulu (2007-08, 2010-11, 2013-14) sjebavao losim januarskim prelaznim rokom. Valjda ce sad biti pametniji.

Edited by ArleKino
  • Replies 16.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1541

• John Coltrane

1224

• ducca

1012

• MancMellow

929

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Valjda će smorenko u subotu da ponese cvijeće za jesenje prvake. :fantom:

donecemo cvece i odneti bodove :).

not. sa arsenalom nikad nismo umeli, redovne smo im musterije. arsenal i vinijevi.

ova ekipa moze da izbori opstanak, pitanje je da li ce. borba ce trajati do poslednejg kola.

uskoro pocinje prelazni rok. jedan ili dva CB su obavezna u ovom prelaznom roku i jos jedan napadac, a sise verovatno odlazi.

i na kraju srnicek. tuga. covek je imao srcani udar dok je trcao. mnogo su ga voleli u i klubu i navijaci, smatrali ga za geordia. legenda.

Posted

Ja uopšte ne bih otpisao Spurse iz borbe za titulu. Ako ne bude nekog epskog čouka biće u tri na kraju.

Posted (edited)

Ja uopšte ne bih otpisao Spurse iz borbe za titulu. Ako ne bude nekog epskog čouka biće u tri na kraju.

+1 Samo dva poraza, Kane raspucan, vrhunski golman, cvrsta odbrana i odlican menadzer. U drugom dijelu sezone idu kod Cityja i Chelsea od zajebanijih gostovanja.

@smorenko - ono zadnji remi bijase 2011-2012, 0:0, Barton navukao suspenzije Gervinhu i Songu? Vidjecemo. Prva je bila jedva 1:0 iako je onaj ludjak dobio crveni na samom pocetku. Otad je Newcastle ipak porastao, a prosle sezone su i Mitrovic i Perez zabijali Arsenalu na Emiratima.

Edited by ArleKino
Posted

e baš bih voleo da vidim te puzzle koje trebaju da se slože da bi totnam bio šampion

Posted

e baš bih voleo da vidim te puzzle koje trebaju da se slože da bi totnam bio šampion

+ milijun

Samo ako ste na opojnim drogama možete smatrati Spurse kandidatom za titulu. Aj i da završe u "prva tri" (tj treći bi im bio maksimalni domet), ali sve ostalo je halucinacija sa lošim pečurkama.

Posted

Kakva je liga, neki Standard ili Braga bi se prošetali, pa i nakupili zalihu za sledeću sezonu.

Posted

Samo ako ste na opojnim drogama možete smatrati Spurse kandidatom za titulu. Aj i da završe u "prva tri" (tj treći bi im bio maksimalni domet), ali sve ostalo je halucinacija sa lošim pečurkama.

Ne koristim opijate, ali Spursi izgledaju solidniji od konkurencije u defanzivi, gube uzasno rijetko, a u napadu imaju igraca za 25 golova u prvenstvu. Prakticno Leicester + odlicna odbrana - (Mahrez-Eriksen).

Posted

Bi, kako da ne bi. Ti se zezaš, ne?

A blago karikiram. Evo dobro.. Porto i Gent. Pamtiš li ti lošiju EPL, dragance?

Posted

Ja ne pamtim bolju, i nije uopste rec o izjednacenosti, koja je posledica raspada Arsenala i Mancestera.

Osrednji PL klubovi lagano dovode najbolje igrace Standarda, Brage i Genta, cak sa njima ispadaju u Cempionsip. Lestvica kvaliteta podignuta je napretkom raznih Palasa, Votforda i Evertona.

Posted

Неће баш бити да су исти ранг Паласи, Вотфорди и Евертони :mad:

Posted

Евертон не може да буде у групи "разних". У питању је један од клубова оснивача и бивши шампион.

Posted

Da dovedu ancelotija prosetali bi se ligom...

Posted

tako je, ex-yu je imala veliku cetvorku, a englezi veliku petorku : arsenal, totenhem, mancester, liverpul i everton.

ne mogu da se setim je li rafa ili neko drugi imao onaj gaf otprilike ' imamo problem u malim utakmicama ' nakon meca sa evertonom, pa naleteo na fergijevo branjenje evetrona kao velikog kluba.