ducca Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Ко се нама вечерас кладио... Izgleda i Kolarov, ali na Lester...
John Coltrane Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Bio penal na Kunu. Sent from my iPhone using Tapatalk
ArleKino Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Valjda će smorenko u subotu da ponese cvijeće za jesenje prvake.
MancMellow Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Valjda će smorenko u subotu da ponese cvijeće za jesenje prvake. kažem vam ja (još u avgustu), bićete vi ove godine i pravi prvaci.
copkillah Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 kažem vam ja (još u avgustu), bićete vi ove godine i pravi prvaci. Da se upišem sa +1, to sam i ja rekao, ima zapisano kod onog što svake sezone skuplja prognoze za PL :)
MancMellow Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 (edited) Da se upišem sa +1, to sam i ja rekao, ima zapisano kod onog što svake sezone skuplja prognoze za PL :) da, pa tu sam napisao, ima sve dokumentovano i zavedeno :) Inače, Smalling o poseti Swansea-ja "Once we have recovered, then we can get our aim on Saturday and make sure we come back with the same energy and enthusiasm to get that goal.” Edited December 29, 2015 by MancMellow
MiddleClass Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Postoji kampanja protiv (predsednika) Florentina (Peresa), Real Madrida i mene. Sve se kritikuje tamo gde može, a gde ne može, manipuliše se i to svi mogu da vide. To je posebno jasno ako pogledate situaciju spolja", rekao je Benites, preneli su britanski mediji. kme kme Na ovom topiku samo zbog Vinija i pitanja sta li bi Murinju napravio da je ovo izjavio? :D
MancMellow Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 (edited) Postoji kampanja protiv (predsednika) Florentina (Peresa), Real Madrida i mene. Sve se kritikuje tamo gde može, a gde ne može, manipuliše se i to svi mogu da vide. To je posebno jasno ako pogledate situaciju spolja", rekao je Benites, preneli su britanski mediji. kme kme Na ovom topiku samo zbog Vinija i pitanja sta li bi Murinju napravio da je ovo izjavio? :D Realno tako nešto slično ovih dana može da izjavi bilo ko. Recimo Louis van Gaal. "Vi ste sve izmislili. U klubu osećam 1 toplinu. Igrači su uz mene, vidite kako se herojski izborili nerešeno bez golova protiv 16. na tabeli. Navijači me podržavaju, ne svi, ali ljudi su pevali klubu, a na mene niko nije pucao. Sve izmišljate vi u novinama"... Btw, najgori decembar u istoriji kluba. Da, u celokupnoj istoriji. I Newton Heath kad se uzme u obzir. Edited December 30, 2015 by MancMellow
radnik Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Sto se tice avgusta i prognoza, Moca je prognozirao Lester na 3. mestu (ostalo ne bas tako dobro), valjda revoltiran posto ih je pola foruma slalo u drugu ligu.
Recommended Posts