Sandens Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 moussa dembele, igra za mladu fra reprezentaciju. veliki talenat, problem za fulham je sto mu istice ugovor na kraju sezone, a verovatno nece potpisati novi posto ga traze bayern i manchester united. inace, brz, fizicki jak i dobar finiser. naravno, jos uvek u razvoju pa nije na svakoj tekmi na visokom nivou.
MancMellow Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 proper shambles. http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/louis-van-gaal-latest-manchester-united-boss-believes-club-are-beyond-help-but-board-urges-him-to-a6787886.html
ducca Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Ovakvo samouništenje nekog kluba odavno nije zabeleženo. Knjige će se pisati na temu kako od giganta napraviti sprdnju u roku od 2 godine.
Bogotac Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Ali oni veuju iako on sam ne veruje Nista.napred Hidink sutra
Bogotac Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Вуди цвика од Муриња. I tog mamlaza oterati,pored zivog Klopa ili Ancelotija,on doveo Luju,ili barem da je otisao po Simoenea
Weenie Pooh Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 (edited) A kako to zavrću ruku LVG-u da ga nateraju da ostane, ako on kaže da neće? Jedino što mi pada na pamet da bi on neku sporazumnu milionsku isplatu, a oni mu kažu ili idi za džabe ili sedi i trpi još. Edited December 28, 2015 by Weenie Pooh
Malvo Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 To izgleda kao veoma mudra odluka - bolje vrabac u ruci (usteda ako sam podnese ostavku) nego golub na grani (eventualni plasman u LS)... Ionako ta LS trazi velika ulaganja u kvalitetne igrace.
MancMellow Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 A kako to zavrću ruku LVG-u da ga nateraju da ostane, ako on kaže da neće? Jedino što mi pada na pamet da bi on neku sporazumnu milionsku isplatu, a oni mu kažu ili idi za džabe ili sedi i trpi još. Poenta sa tekstom, a posto se skoro identican pojavio i u Timesu, je da je sadrzaj 100% briefovan iz samog kluba i da je ogromno pitanje sta je tacno istina. ALI - sama cinjenica da se ovako nesto daj javnosti dovoljno govori, a drugi, i vaznije (mozda) je - zamisli igrace koji u novinama citaju da njihov menadzer misli da su beyond repair. Znaci Chelsea nek se ukine ako nas danas ne pobede. Ok, onda ce ovaj da ode, posto je sad vec napravio Brodgersesque stetu, ali ako posle toga ostave Giggsu do kraja sezone tim u ovakvom stanju, onda bukvalno kad to pukne, a hoce 100%, i Woodward nek se nosi.
Kanzas siti zez Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Meni mirise na miroljubivih 0-0 na OT.
radisa Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Meni mirise na miroljubivih 0-0 na OT. Što je babi milo, to joj se i snilo... :)
Muwan Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 (edited) Ne vidim po čemu je Čelsi u ovom trenutku u nekom pa boljem opštem stanju od Munčestera. Njihove zvezde jesu beyond repair. Geez, da mi je neko pre tri godine rekao da će božićni derbi Munčester-Čelsi predstavljati cripple fight četvorostruko poraženog domaćina i Championship-here-we-come gosta, uz ozbiljne izglede da se utakmica okonča sa 0 šuteva na gol sa obe strane, ozbiljno bih mu ponudio valijum. Jedan epski i jedan malo manje epski raspad. Edited December 28, 2015 by beowl
Malvo Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Kosta ne igra zbog kartona, a i Azar je pod znakom pitanja; Junajted ce imati nekoliko svezih kvalitetnih igraca. Da Lujo nije pred otkazom, verovatno bi Mancester bio blagi favorit, ali sasvim je moguce da ce i igraci probati da ga cusnu niz liticu i olaksaju sebi muke. Moze ovo da ide u bilo koju stranu.
Cane Vukic Prebranac Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Meni mirise na miroljubivih 0-0 na OT. +1 сем ако крену да намјерно забијају аутоголове
Recommended Posts