ArleKino Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 (edited) Ovo je svakako bio ofsajd kada je dodato Bentekeu, ali svakako +100000000000 Ali, kakav promašaj, milion na jedan. Čestitke, Skauzeri, sad ste ušli u elitni klub timova koji su pobijedili Leicester. Izujte sa na ulasku. Edited December 26, 2015 by ArleKino
radisa Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Ко је био лево од Бентекеа у последњој контри?Lucas...
radisa Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Ali Henderson koji okleva sa dodavanjem i dopušta da mu 4 igrača kao mufloni u magli utrče u ofsajd i Atkinson i pomoćnik koji to ne kontaju i puštaju akciju da bi na kraju Benteke promašio nepromašivo... Kakva nadrealna situacija...
Weenie Pooh Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Hendo najgori. Benteke 0 samopouzdanja Sent from my MI 4LTE using Tapatalk 4 Zašto uvek tako negativno, da ne kažem kesasto? Priznaj da je bilo super! i čestitaj mi na tajmingu prognoze da Leicester osvaja.
Прслин Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Lucas... Хвала. Учинило ми се да је он по спором трку, али имам Морена у фантази тиму па сам се уплашио да ме није сјебао тим промашајем. :)
ArleKino Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Ali Henderson koji okleva sa dodavanjem i dopušta da mu 4 igrača kao mufloni u magli utrče u ofsajd i Atkinson i pomoćnik koji to ne kontaju i puštaju akciju da bi na kraju Benteke promašio nepromašivo... Kakva nadrealna situacija... Atkinson je, treba i to reći, za svoju totalnu nekompetentnost i godine katastrofalnih sudijskih krađa nagrađen delegiranjem za EURO 2016. On i Klaki predstavljaju Grdog Albiona, jedino Engleska ima dvojicu. . Zašto uvek tako negativno, da ne kažem kesasto? Priznaj da je bilo super! i čestitaj mi na tajmingu prognoze da Leicester osvaja. Nemoj, copi, dok mi se Weenie ne zahvali što sam Mahreza kapitenizovao prije ove tekme.
Weenie Pooh Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Ali Henderson koji okleva sa dodavanjem i dopušta da mu 4 igrača kao mufloni u magli utrče u ofsajd i Atkinson i pomoćnik koji to ne kontaju i puštaju akciju da bi na kraju Benteke promašio nepromašivo... Kakva nadrealna situacija...Engleski fudbal encapsulated. Meni je još luđa ona 3 na 1 kontra koju je Hendo krunisao maestralnim pasom ka korner zastavici.
radnik Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Dobro je ovo bilo, zabavna utakmica. Nasi pocrkali, ali do srede ima vremena.
radisa Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Engleski fudbal encapsulated. Meni je još luđa ona 3 na 1 kontra koju je Hendo krunisao maestralnim pasom ka korner zastavici. U toj kontri se pokzao i Benteke odlično, imao je sjajnu kretnju bez lopte, paralelno sa Hendersonom... U obe situacije je Henderson trebao da proba sam da reši, možda čak i više kod ovog na kraju, šutem sa pola... Da je to bio Alonso, taj ne bi dodavao...
grunt Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Nemoj, copi, dok mi se Weenie ne zahvali što sam Mahreza kapitenizovao prije ove tekme. Kad ne verujes u Ezila xexe
ArleKino Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Arle, a šta si Vardiju uradio? Vicekapiten. I shit you not.
MancMellow Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Kakav ce to cripple fight da bude u ponedeljak na OT krenuo sam da kucam identicnu recenicu i reko cek da vidim da nije neko nesto slicno napisao ali identicnu
ArleKino Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 “I can quit by myself but that is something I speak about with Ed Woodward by himself,” the United manager said. “I will speak with him first and then with my staff. I need to have a conversation but I do not need to tell you what I want to say. I am not so interested in public talking.” The public is talking about him, however, and the first thing it wants to know is whether he will still be in a job when Chelsea visit Old Trafford on Monday. “You will have to wait and see,” he said. “But I think so.”
MancMellow Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 (edited) aha, ok, glup sam Edited December 26, 2015 by MancMellow
Recommended Posts