December 26, 20159 yr Ja ne znam ni jednog koji je verovao u izlapelog cicu,i dalje ne verujem da je on uopste dosao kod nas Ma kako da ne. :) Proslo ti je ispod radara ocito.
December 26, 20159 yr Ozbiljno,mozda na forumu ovde,ja sam osuo drvlje i kamenje kad sam cuo koga dovode Celzi Edited December 26, 20159 yr by Bogotac
December 26, 20159 yr Ma kako da ne. :) Proslo ti je ispod radara ocito. Za ovo stvarno treba sprovesti istragu i trljati to na tenane narednih 3 godine bar...
December 26, 20159 yr Lider gubi... Sad još čudo da se desi i da bude prva utakmica Lestera u ovoj sezoni da ne postignu gol...
December 26, 20159 yr Za ovo stvarno treba sprovesti istragu i trljati to na tenane narednih 3 godine bar... Evo priznajem da sam podržavao dolazak fan hala u junajted. I regret nothing
December 26, 20159 yr MOUFC nada ne umire među komentatorima, juče je bilo Specijalni želi da debituje osvetom protiv izdajnika, a sad Specijalni bi već bio na OT ali je želeo da izbegne voljeni bivši klub
December 26, 20159 yr jebeni retard zivkovic krenuo da vadi statistiku vezanu i za druge meceve. Valjda iscitao sve vezano za ovu, pa mora nekako da popuni.
December 26, 20159 yr jebeni retard zivkovic krenuo da vadi statistiku vezanu i za druge meceve. Valjda iscitao sve vezano za ovu, pa mora nekako da popuni.Pa krenuo je od starta, u prvih 15 minuta je kenjao kako je Man U poslednji put vezao 4 poraza još 1972.