MancMellow Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Nije ni naš loš: PHILOSOPHIA ET PROCESSUS
ArleKino Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Nije ni naš loš: PHILOSOPHIA ET PROCESSUS Ili, skraceno, PEP. :p
John Coltrane Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Concilio et labore je gradski, meni bas onako milozvucan
Weenie Pooh Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Brendan Rodgers - Per Aspera Ad Astra Mentor Maximus Meus Mihi est, Quia Ego Ad Studere; Maximus Meus Fuerit Auctoritas.
189- Posted December 25, 2015 Author Posted December 25, 2015 o mourinhu http://www.theguardian.com/football/2015/dec/22/devil-and-jose-mourinho
Прслин Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Све је јасно: Мурињо долази у Јунајтед само и сигурно ако Пеп дође у Сити. Цео фудбалски свет би гледао два ривала који воде два ривала. Бирале би се стране, писало по форумима и - куповало. Нема тог Бобија Чарлтона који може да угаси високу пећ која лије профите какву би то ривалство на квадрат излило за једну једину сезону. Једва чекам. :)
MancMellow Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 (edited) @189 id bre ja mislio nesto novo. Edited December 25, 2015 by MancMellow
MancMellow Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Све је јасно: Мурињо долази у Јунајтед само и сигурно ако Пеп дође у Сити. Цео фудбалски свет би гледао два ривала који воде два ривала. Бирале би се стране, писало по форумима и - куповало. Нема тог Бобија Чарлтона који може да угаси високу пећ која лије профите какву би то ривалство на квадрат излило за једну једину сезону. Једва чекам. :) pa to. jbg, fudbal, engleski pogotovu, je, ono, pop, a ne sport. ko moze to da ne zeli, a da ga zanima zarada :D Jedino mislim da od dvojice trenera Guardiola to manje zeli od Murinja.
Прслин Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 А мени се чини да су већ почели да плешу: Пеп шатро оклева јер тако везује руке Ман Јунајтеду, а Мурињо пизди јер хоће хедстарт у јануару. :)
189- Posted December 25, 2015 Author Posted December 25, 2015 @189 id bre ja mislio nesto novo. tri dana staro, ja tek sad procitao
MancMellow Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 А мени се чини да су већ почели да плешу: Пеп шатро оклева јер тако везује руке Ман Јунајтеду, а Мурињо пизди јер хоће хедстарт у јануару. :) Pa da, ali zar to ne govori da nije bas vans sebe od srece zbog takve mogucnosti. A u Unitedu su budale. Bukvalno samo treba, cim ovaj kiksne da mu se zahvale i dovedu za dva dana Murinja. I onda cekaju da vide sta ce City i Chelski da urade. Mada, iskreno, pravi klub za Pepa u Engleskoj je - Arsenal. Tailor-made
John Coltrane Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Nista licno ka 189 i ovom tekstu (nisam ga ni procitao), ali sam citao ono sranje sa Monda o De Viseru i izgubio nekoliko minuta svog zivota na poluistine i prezvakane price. Milsim da bi moderacija mogla da razmotri jednodnevni ban za ljude koji okace caršafe u kojima nema nista novo/dobro/zanimljivo/istinitno ... Toliko
Recommended Posts