gervasius twinkleminkleson Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Da, ali da baš nije hteo nikoga, osim Pedra, da dovede ove godine? A jedva je i na Pedra pristao, jel' tako bilo?(pitam, ne mogu sad da guglam, možda sam umislio) Pa su mu Babu kupili poslednjeg dana prelaznog roka, bez njegovog pristanka? Nemam pojma, ali samo kazem, on uvijek bira da igra sa malim brojem igraca [14-15]. Lako odustane od onih koji ga ne impresioniraju i potpuno prestane da ih koristi.
MancMellow Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Sve rade javno da ne bi izgledalo tajno, onakvog čoveka su oterali!
MancMellow Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 (edited) A moto na latinskom? <_< U da, moto na latinskom. Podseti me... Zbog tog mota(aaaa) je celo klasicarsko odeljenje Uni of M'cr navijalo za City (tamo negde 2000 i neke). Dvojica profa iz Londona i jedan zaboravio sam odakle. Zbog toga + zato sto za City navijaju samo staaaari lokalci, dabome (kao sto su valjda oni) a ne ovi irski katolicki dodjosi (otprilike 4-ta generacija). Dobro, jedan je bio tezak nacionalista pa mu je to bio logican izbor ako ni zbog cega drugog, onda zbog toga. Edited December 24, 2015 by MancMellow
Cane Vukic Prebranac Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 (edited) Pa dobro, cvetic je zbog Lancashire-a Ideja je zapravo da se sto vise nivelisu grbovi svih klubova koji spadaju u CFG ali svejedno uspela im je varijanta ostaje jos ovaj poslednji nekako da svedu Oвај грб Њујорка изгледа као Интеров: Edited December 24, 2015 by Cane Vukic Prebranac
Meazza Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Koliko ja kapiram, ovaj "novi" grb uopste nije nov:
MancMellow Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 pa nije. s jedne strane je i bolji zato sto ima ove tri linije sa grba grada, ali su eto i oni izbacili FC i konacno
MiddleClass Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Meni deluje sasvim moguće i ima smisla... No razmišljam, da li je drugačije u drugim klubovima? Gde se lova vrti, vrte se i ovakve stvari... +1 Mada ne mislim da je tekst nesto "skandalozan". Ovoga ima u svakom klubu sigurno...
crtamOrasi Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Debituje valjda u subotu. Meni dosadasnji sa orlom skroz mocan, ne kapiram zasto ga menjaju Mnogo je licio na Laziov, jbg. A to nikako nije dobro za brendTM
grunt Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 (edited) Though I don't understand why both Manchester clubs have ships on their badge despite Manchester being landlocked All their fans are foreigners who historically got here on boats Edited December 24, 2015 by grunt
189- Posted December 24, 2015 Author Posted December 24, 2015 Debituje valjda u subotu. Meni dosadasnji sa orlom skroz mocan, ne kapiram zasto ga menjaju Inace na Mondu se pojavio zanimljiv tekst o oba otkaza Murinja u Chelsiju u reziji De Visera i njegovih agenata, uopste o nacinu kako taj klub funkcionise. Kapiram da je prepevtm sa nekog ostrvskog portala ali zvuci zanimljivo, mozda cak i autenticno do neke mere... http://mondo.rs/a859891/Sport/Fudbal/De-Viser-Abramovicev-savetnik-Murinjo-mora-da-ode.html ovo je jedan od najglupljih tekstova sto sam pocitao u zivotu. ovaj koji je ovo pisao ne zna ni neka imena pravilno da napise a zato zna svaku sitnicu sto se desavalo u klubu.
Bright Billy Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 najjaci je kraj Mislite da je to bilo slučajno? Ili nam je Žoze nešto rekao?
John Coltrane Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Nil satis nisi optimum Vaš mi se uvek dojmio.
Recommended Posts