Kanzas siti zez Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 I, da, Mata je car. To što su mu Mourinho i Van Gaal uradili u malo više od godinu i po dana je čisti zločin protiv fudbala.+1
Weenie Pooh Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 (edited) Ok, priznajem da se nam veci prijatelji od Puljana, posto Karager agituje da se Gigs postavi za menadzera na neodredjeno :D Kaze "postavljanje Murinja bi bio znak da su "desperate" za titulom" A kao nije u pravu? Giggs je legenda kluba, svi ga obožavate, zna sve igrače, nudi kontinuitet... dočim Mourinho donosi šta, "klub to sam ja" filozofiju? Poljuljanu reputaciju od koje se očekuje da razdrma igrače indisponirane posle čak mesec dana provedenih van prvog mesta na tabeli? Ne vidim kako bi iko mogao da onako emotivno navijački gleda na stvari, i ipak izabere Specijalnog ispred Giggsa. Ko to izabere misli samo "titula po svaku cenu sad i odmah, jebeš Gigsa na 6 meseci ili na 6 godina" -_- Edited December 23, 2015 by Weenie Pooh
copkillah Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Sta mu je van Gaal uradio kad non-stop igra? Ok, priznajem da se nam veci prijatelji od Puljana, posto Karager agituje da se Gigs postavi za menadzera na neodredjeno :D Kaze "postavljanje Murinja bi bio znak da su "desperate" za titulom" Znajući ga, čudi mi da ne pominje svog prijatelja Garija kao pravog naslednika
porucnik vasic Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 A kao nije u pravu? Giggs je legenda kluba, svi ga obožavate, zna sve igrače, nudi kontinuitet... dočim Mourinho donosi šta, "klub to sam ja" filozofiju? Poljuljanu reputaciju od koje se očekuje da razdrma igrače indisponirane posle čak mesec dana provedenih van prvog mesta na tabeli? Ne vidim kako bi iko mogao da onako emotivno navijački gleda na stvari, i ipak izabere Specijalnog ispred Giggsa. Ko to izabere misli samo "titula po svaku cenu sad i odmah, jebeš Gigsa na 6 meseci ili na 6 godina" -_- А и сами секташи овде кукали као Специјални оставља пустош за собом.
MancMellow Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 E da, i da tu, bar po mom licnom misljenju, odam priznanje jos jednom Arsenalovcu - Henry je rekao da misli da je Murinjo pravi za United i da njega treba da uzmu. Karager je, u istom studiju, izgledao malko preplasen takvom opcijom :D
MancMellow Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 А и сами секташи овде кукали као Специјални оставља пустош за собом. Kako koji sektasi -_- ^_^
MancMellow Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 A kao nije u pravu? Giggs je legenda kluba, svi ga obožavate, zna sve igrače, nudi kontinuitet... dočim Mourinho donosi šta, "klub to sam ja" filozofiju? Poljuljanu reputaciju od koje se očekuje da razdrma igrače indisponirane posle čak mesec dana provedenih van prvog mesta na tabeli? Ne vidim kako bi iko mogao da onako emotivno navijački gleda na stvari, i ipak izabere Specijalnog ispred Giggsa. Ko to izabere misli samo "titula po svaku cenu sad i odmah, jebeš Gigsa na 6 meseci ili na 6 godina" -_- Volim ja Giggsa, ali ipak vise volim klub :D
porucnik vasic Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Kako koji sektasi -_- ^_^ Ја озбиљно почињем да сумњам да си ти рационални Виоинијев брат близанац.
MancMellow Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Ја озбиљно почињем да сумњам да си ти рационални Виоинијев брат близанац. jes samo mi jos fali i virtuelni brat koji navija za Liverpool, malo mi RL one
Weenie Pooh Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Brate po racionalnosti, ti znaš da ja odavno sanjam da se jednog kobnog dana pretvorite u Mourinho United FC, klub koji će ceo slobodarski pravednički svet intenzivno mrzeti. Ovo za Giggsa samo usputno spočitavam, da vas malo zaboli kad i ako se bude desilo -_-
MancMellow Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Sto rece jedan (prevodim) - ionako nas mrzi cela zemlja, pa kad je vec tako daj bar da nas se ponovo plase ^_^
Weenie Pooh Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Hate leads to suffering. Zamisli MOUFC skraćenice, jebote. Zamisli Jose Stand preko puta od SAF-ovog. Zamisli kad počnete da serijski ispadate od Beniteza u polufinalu LŠ.
MancMellow Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Jose Stand nece nikad biti, osim eventualno kad bi osvojio, i to bar dva puta, CL sa klubom. Samo nek nas prvo neko dovede ponovo do polufinala CL, pa cemo lako onda...
copkillah Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Hate leads to suffering. Zamisli MOUFC skraćenice, jebote. Zamisli Jose Stand preko puta od SAF-ovog. Zamisli kad počnete da serijski ispadate od Beniteza u polufinalu LŠ. Zamisli reakcije na izjavu Benitesove sekretarice da je ona ponovo videla kako je lopta prešla liniju i ušla u gol?
Pokojni Ruxin Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Vini je toliki hejter da se ne libi ni da opljune žozarin učinak u lš, nema veze što postoje samo 2 čoveka na svetu koja su to takmičenje osvajala više puta
Recommended Posts