Jump to content
IGNORED

Premier League 15/16

189-

Recommended Posts

Posted

arsavin je bio go kurac mimo one tekme protiv liverpula.

E jebi ga. Gol Barci? Gol Liverpoolu za pobjedu na Anfieldu? Gol Carrollu na OT-u koji je zasrao Diaby autogolom? Unistavanje Porta u reziji 1 Bendtnera uz Arshavinovo sekundiranje?

• Replies 16.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1541

• John Coltrane

1224

• ducca

1012

• MancMellow

929

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ok, imao je i par asistencija, al nije to poenta :fantom:

Posted

Jedan je Grofara!

njemu jedino priznajem sikimića

Posted

Leman budaletina, uvek se setim ovoga (doduse nije kod Vengera)

Posted

Pikea, Pogbu i Teveza. Mada to je nebitno, imao je paklen tim. Meni je mnogo gore losa kupovina od toga.

Recimo Real je samo jednom probio dno u svojoj istoriji, a to je kad je angazovao Gravesena. Ej Gravesena! :lolol:

Био је тамо и неки Спасић. [emoji6]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

I legendarni Faubert :lol:

To mi je jos bizarnije nego Gravesen

Posted

To sa Foberom je stvarno nadrealno

Lik je mislio da ga neko zajebava kada je dobio telefonski poziv

Posted

retko trolijem temu :fantom: ali evo Grave u akciji za sve istinske ljubitelje Brondbijeve skole fudbala. Malo komanduje onim galakticnim pederima pa onda tuce pa se onda malo umaze necijim slinama i tako u krug kroz karijeru.

Posted

Diljem twittera kazu da ce bit otpuscen Van Gaal, i Giggs postavljen kao privremeno rjesenje - negdje se pominje do nove godine, negdje do kraja sezona. 

Onda, ako imaju imalo mozga, Brendan Rodgers preuzima. 

Posted

Svasta se pise, ali mislim da je i dalje samo patka. Inace u kladionicama je kvota 1.20 da je prvi sledeci otpusten menadzer.

Posted

Onda, ako imaju imalo mozga, Brendan Rodgers preuzima.

Daće dobri Fauler

Svasta se pise, ali mislim da je i dalje samo patka. Inace u kladionicama je kvota 1.20 da je prvi sledeci otpusten menadzer.

100% je sledeći, prvi poraz, npr od Čelsija

Posted

Kakve to sad veze ima koja je kvota na kladionici?

Posted

Dobro, to i nije tako čudno.

Od svih timova koji su došli pred kraj polusezone sa puno manje bodova od očekivanog samo još United nije posegnuo™ za otkazom. Liverpool se riješio Rodgersa, Swansea Monka, Villa Sherwooda, Sunderland se rastao sa Advocaatom, a Chelsea sa Mourinhom. Zdrav razum kaže da je on prvi na listi za odstrel.