ToniAdams Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Ako si u ofsajdu utices na golmana bio kakvim pomeranjem, ali kao sto sam napisao posle se videlo da je Kolarov izvisio kod pravljenja ofsajd zamke. Tako su ponistili gol zbog Matinog "trzaja glavom" Ne zna se sta je smesnije ovde- proglasavanje Lestera za sampiona ili lozenje topnika da Arsen moze da ih vodi do titule :D meni je ipak najsmesnije kad se neko lozi na junajted :D
Kanzas siti zez Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Navijaci Arsenala su veliki carevi(bez sarkazma). Obozavam da ih citam(slusam). Imam par ortaka koji navijaju za Arsenal, i potpuno se isto "pale" kao i forumske tobdzije. Toliko visokih(nerealnih) ocekivanja ima samo u raznim sekcijama SD Crvena zvezda. Mislim da vama fali jedan Vini koji ce vas spustati na zemlju nakon svake pobede. Mislim na ovakve postove npr. :D Mislim da će Wenger već nakon Newcastlea predstaviti neko pojačanje, čak bih se usudio reći i dva (veznjak i napadač/krilo). Arsenal ima četiri centralna vezna i dva krila van upotrebe. Dobro, i Artetu. Sa, recimo, Wanyamom i Nolitom bi to bilo to što se tiče lige. Nadate se da ce Wenger dovesti pojacanje treceg januara, i to kad je drugi(prvi) na tabeli Kao da ne znate Wengera jbt. Vecina trenera bi sada razmisljala "daj da dovedem nekog igraca, u dobroj sam poziciji da osvojim ligu",a Wenger: "Do jaja, pobedjen City, i to bez 8 igraca, cetiri boda vise od njih. Izdrzace ovih 11 do februara-marta, pa kad se oporave i ostali osvajamo lagano" Ili ovo da su Wanayama i Nolito garant titule Veca rezerva se krije u zdravom Kompanyju, Agueru i Yayi nego u deset ovakvih pojacanja. Ozil vam je najzasluzniji za ove rezultate. Igra fenomenalno poslednjih nedelja. Ali setite se prve njegove sezone kad je takodje dobro poceo, pa je oko Bozica upao u Marijanski rov iz kog mu je trebalo godinu dana da izadje. Sledi vam zajeban raspored, ako Ozil uspe da odrzi ovu formu u zgusnutom raporedu- imate cemu da se nadate.
Ivo Petović Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Ne bi mi nimalo smetalo da Wenger uzme, samo da nije navijača koji konstantno premeravaju da li je dovoljno potrošio ili nije, te posle svakog poraza zaključuju da nije bilo dovoljno, da je časna starina prsla, i da mora da ode što pre :) Jok ja, ja ga poprilično volim što ne baca pare samo radi bacanja poput Mančestera, Čelsija i ostalih Liverpula, mene samo nervira što je zadrt i tvrdoglav, pa čak i kad je više nego evidentno da negde treba pojačanje (npr. Morgan) on će da fura neku kvazištednju i humanističku, tugaljivu priču zvanu Udelimo starcu Arteti 80k nedeljno zbog lojalnosti klubu. To što ovaj ne može da spoji 15 minuta na pitchu bez da se povredi, to nema veze. Mazohista je matori. Nadate se da ce Wenger dovesti pojacanje treceg januara, i to kad je drugi(prvi) na tabeli Kao da ne znate Wengera jbt. Vecina trenera bi sada razmisljala "daj da dovedem nekog igraca, u dobroj sam poziciji da osvojim ligu",a Wenger: "Do jaja, pobedjen City, i to bez 8 igraca, cetiri boda vise od njih. Izdrzace ovih 11 do februara-marta, pa kad se oporave i ostali osvajamo lagano" So true. Wengerica će nekog 15. januara izjaviti nešto tipa: "Wilshere will be back in 7 days, it's like a new signing". Naravno, ovaj će se povrediti ponovo početkom februara, a tad ć već proći voz za pojačanja.
ToniAdams Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 (edited) evo, navijam za arsenal od kraja 90tih i ne verujem da uzimamo titulu, naprosto je previse bilo slicnih sezona pa su te 3 titule nekako bile izuzetak a ne pravilo, plus je 2 od 3 uzeo kad je arsenal imao za 2 koplja bolju ekipu od ostatka lige. vengera zaista smatram mnogo slabijim trenerom od konkurencije i verujem da je i dalje tu zato sto ima njuh da pronadje igraca u drugoj francuskoj ligi koji je dao 8 golova u sezoni, pa da ga za godinu dana zavalja za solidne novce. kapiram da ce titulu uzeti lili siti ili seljacki junajted. a padu forme ozila o kome pricas doprineo je i izostanak brzih igraca u skvodu, pa nije imao kome slati lopte. i ove smo sezone videli kako arsenal lako postaje putujuca bolnica. Edited December 22, 2015 by ToniAdams
grunt Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Jeste Arle malo poleteo, ako Venger dovede uopste bilo koga, bice to 31. januara u 23:58. Ako u ovom zgusnutom rasporedu ne mozemo da uzmemo 9 bodova od posrnulih Sautemtona i Njukasla i od Bornmuta na misice, onda i ne treba da uzmemo titulu.
Ivo Petović Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 vengera zaista smatram mnogo slabijim trenerom od konkurencije i verujem da je i dalje tu zato sto ima njuh da pronadje igraca u drugoj francuskoj ligi koji je dao 8 golova u sezoni, pa da ga za godinu dana zavalja za solidne novce. Ovde se ne bih složio. Wenger je fenomenalan trener.
Kanzas siti zez Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Ja vam zelim da uzmete titulu pre Cityja, ili ne daj Boze Uniteda(pu, pu, pu, pu, pu). Vi, navijaci, ste mi dojajni, a i bas bas gotivim Girouda. :D Wengeru je najveci problem priprema ekipe za jedan odlucujuci mec. Do sada ste pobedjivali vecinu rivala, ali ako dodjete u situaciju da gostovanje na Etihadu u pretposlednjem kolu resava titulu- tu bih smeo da se opkladim na laganu pobedu Cityja. Dobra stvar vam je sto ste izvukli Barsu u osmini. Ostali konkurenti ce imati vise obaveza u Evropi, a vi cete moci da se posvetite jednom cilju.
ToniAdams Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 pa najace da ce ostali konkurenti proci dalje
ljakse Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Ovde se ne bih složio. Wenger je fenomenalan trener. Možda teoretski. Ima situaciju ko DV u KKP, odrešene ruke, podršku navijača, i par trofeja. U okruženju u kom je Anćeloti onaj koji ide samo na sigurno, Ranijeri luzer, Murinjo u silaznoj putanji itd itd, Venger bi mogao da bude negde oko 30. mesta na listi najboljih trenera. Naravno, ako ne govorimo o trenerima omladinaca.
copkillah Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 btw 2, koliko znači dobar golman, to je neverovatno. Najpotcenjenija pozicija u fudbalu, a vrhunski goliša čini čuda za samopouzdanje celog tima. To ja isto mislim, retko kada imaš veliki tim bez velikog (ili makar sjajnog) golmana. Zato me plaši to što Klop izgleda ima previše poverenja u Minjolea koji prosto nije dovoljan kapacitet za tim koji pretenduje da se ozbiljnije bori za bilo šta.
Ivo Petović Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 (edited) Rangiranje i trenerometriju bih prepustio drugima. Neka bude i 100-ti, što se mene tiče je fenomenalan menadžer, koji je uzdigao Arsenal na jedan potpuno novi nivo i njegov legacy i značaj za ovaj klub je nesporan. Da ne govorim da za 20 godina u klubu nema bivšeg igrača koji je o njemu lošu reč rekao, što je za svako poštovanje. Edited December 22, 2015 by Ivo Petović
ToniAdams Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 dabome, da je arsenal imao iole korektnog golmana umesto one budaletine lemana, uzo bi ls na keca.
ArleKino Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 ili lozenje topnika da Arsen moze da ih vodi do titule :D Pa jest, one tri titule kraj zivog Fergusona je osvojio George Graham uz asistenciju duha Herberta Chapmana. Nadate se da ce Wenger dovesti pojacanje treceg januara, i to kad je drugi(prvi) na tabeli Kao da ne znate Wengera jbt. Vecina trenera bi sada razmisljala "daj da dovedem nekog igraca, u dobroj sam poziciji da osvojim ligu",a Wenger: "Do jaja, pobedjen City, i to bez 8 igraca, cetiri boda vise od njih. Izdrzace ovih 11 do februara-marta, pa kad se oporave i ostali osvajamo lagano" Ili ovo da su Wanayama i Nolito garant titule Veca rezerva se krije u zdravom Kompanyju, Agueru i Yayi nego u deset ovakvih pojacanja. Ozil vam je najzasluzniji za ove rezultate. Igra fenomenalno poslednjih nedelja. Ali setite se prve njegove sezone kad je takodje dobro poceo, pa je oko Bozica upao u Marijanski rov iz kog mu je trebalo godinu dana da izadje. Sledi vam zajeban raspored, ako Ozil uspe da odrzi ovu formu u zgusnutom raporedu- imate cemu da se nadate. Wenger je, mislim, skontao da mu je sad sansa da uzme titulu. Ne sporim ja ovo sto si rekao za Cityjevu kicmu i da Wanyama i Nolito nisu super-klasa. Arsenalu trebaju igraci za rotaciju, prvih 11 se pokazalo dovoljno dobrim da pobijede Bayern, ali su zato rezerve pokazale da mogu izgubiti i od Dinama. Arsene je savrseno svjestan da dogodine titulu uzima neko drugi. 2008. i 2011. je januar docekao bez love, sad ima solidan dzeparac da popuni tim. U izjavama je puno otvoreniji oko novih igraca, otud mislim da ce bar jedan novi igrac sletjeti prije okrsaja sa Kloppom. Ozil je bio druga prica 2013-14, obaska ovo sto ti je Toni vec objasnio. Sad je bas dominator i protiv jakih suparnika. Jeste Arle malo poleteo, ako Venger dovede uopste bilo koga, bice to 31. januara u 23:58. Ako u ovom zgusnutom rasporedu ne mozemo da uzmemo 9 bodova od posrnulih Sautemtona i Njukasla i od Bornmuta na misice, onda i ne treba da uzmemo titulu. Bumo videli. Imam dojam da je napokon i Wenger "dosao tobe" i da ce otvoriti jebeni novcanik. evo, navijam za arsenal od kraja 90tih i ne verujem da uzimamo titulu, naprosto je previse bilo slicnih sezona pa su te 3 titule nekako bile izuzetak a ne pravilo, plus je 2 od 3 uzeo kad je arsenal imao za 2 koplja bolju ekipu od ostatka lige. vengera zaista smatram mnogo slabijim trenerom od konkurencije i verujem da je i dalje tu zato sto ima njuh da pronadje igraca u drugoj francuskoj ligi koji je dao 8 golova u sezoni, pa da ga za godinu dana zavalja za solidne novce. kapiram da ce titulu uzeti lili siti ili seljacki junajted. a padu forme ozila o kome pricas doprineo je i izostanak brzih igraca u skvodu, pa nije imao kome slati lopte. i ove smo sezone videli kako arsenal lako postaje putujuca bolnica. Nije Arsenal nikad ovako dobijao velike utakmice u tim sezonama. U 2015. je Arsene dobio cetiri od pet utakmica sa mancesterskim klubovima. Ovde se ne bih složio. Wenger je fenomenalan trener. Kad hoce, jest. Onu Heynckesovu masinu je umalo izbacio iz Lige prvaka sa Jenkinsonom, Artetom i Gervinhom.
MiddleClass Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Nije Venger ni u 40 najboljih trenera Arsenala!
copkillah Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Nije Venger ni u 40 najboljih trenera Arsenala! jeste
Recommended Posts