Bright Billy Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Sta te je tacno toliko uvrijedilo u ovoj raspravi? ko ce ga znati. valjda je, u skladu sa trendovima, ovde pozeljnije pricati o novom albumu adel nego o fudbalu...
copkillah Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 I taj Lipi i taj Simeone su ispusili od Ancelotija u finalima LS. Krojf je dobar, ali Anceloti nikad ne bi napravio takvu gresku da izbaci najboljeg igraca koji je najvise utakmica odlucio iz finala LS zbog svoje sujete i izgubi trofej. Mislim na 1994 i na Krojfovo stavljanje Laudrupa na klupu protiv Milana. Idiotluk stoleca. Ančeloti je pre svega vrhunski ziheraš. Čovek je majstor da odigra na sigurno u svakom smislu, zna kada koji klub da odabere i zna kako se dobijaju utakmice. S druge strane, zbog toga su njegovi rezultati u kup takmičenjima i prvenstvima neuporedivni. Tokom 17 godina u vrhunskim i najbogatijim klubovima sveta ima tri LŠ i samo tri titule nacionalnog prvaka. Zbog te tri LŠ pipavo je ne smatrati ga vrhunskim trenerom, ali s druge strane 3/17 u nacionalnim šampionatima daje argument i za to.
189- Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 1 simeone 2 mourinho 3 guardiola 4 klopp 5 ancelotti zasto niko ovde nije ni spomenuo kloppa medju najboljim trenerima. za chelsea bih najvise voleo da dodje simeone. kad bi guardiola dosao (sanse za to su 0.44%) onda bi se morala znacajno promeniti ekipa i nisam siguran da je to realno. a ako (kad) ispusimo i za simeone, e onda smo u kurcu.
John Coltrane Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Vi stvarno uzeli da glasate i pravite liste?!
Meazza Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Ančeloti je pre svega vrhunski ziheraš. Čovek je majstor da odigra na sigurno u svakom smislu, zna kada koji klub da odabere i zna kako se dobijaju utakmice. S druge strane, zbog toga su njegovi rezultati u kup takmičenjima i prvenstvima neuporedivni. Tokom 17 godina u vrhunskim i najbogatijim klubovima sveta ima tri LŠ i samo tri titule nacionalnog prvaka. Zbog te tri LŠ pipavo je ne smatrati ga vrhunskim trenerom, ali s druge strane 3/17 u nacionalnim šampionatima daje argument i za to. Valjda ziherasi bolje prolaze u ligama? IMO, da je Anceloti osvojio samo jos jednu titulu u Serie A imao bi savrsen record.
Weenie Pooh Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 That said, mislim da se uloga trenera generalno precjenjuje. Nisu oni beznacajni, ali titule donose igraci. Apsolutno. Zato me uvek i nervira kad neko krene da izvlači statistiku po kojoj je određeni trener oborio rekord po broju golova u sezoni, ili ispušio u dva polufinala za redom, ili sve tako slično. Bilo bi super kad bi neko splitovao ove postove u novu temu, tipa "najbolji treneri danasnjice" +1 Propašće nam teza o najzanimljivijoj PL sezoni ikad ako se u predbožićnom periodu nastavi ovo oftopičkaranje. Vi stvarno uzeli da glasate i pravite liste?! Zaludni ljudi, inspirisalo ih posrtanje LVG, Kloppa, a pre svega Specijalnog.
copkillah Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Valjda ziherasi bolje prolaze u ligama? IMO, da je Anceloti osvojio samo jos jednu titulu u Serie A imao bi savrsen record. Pa kao što vidiš sa njim to nije slučaj. A ne možeš da kažeš da nije ziheraš. Plus je bio jako hajpovan oduvek, izabran je za trenera godine u Seriji A 2001, kada ništa nije osvojio sa Juventusom. Pričamo o Juventusu sa Zidanom, Del Pjerom, Davidsom, Pipom, Trezegeom.
Meazza Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 (edited) Jesi li ti svestan koliko je jaka bila Serie A tada? Ako ziheras znaci nerevolucionaran, onda se slazem. Covek samo koristi zdrav razum i njuh za dobar odabir pozicija igraca. Edited December 21, 2015 by IndridCold
radnik Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Meni se kod njega dopadalo što je svoje ugovore uvek vezao za rezultate. Osnovni deo plus titula ls ili prvenstvo toliko. Ima čovek samopouzdanja.
John Coltrane Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Evo ga i CK. Joj sad kad on navali, necemo moci da zivimo od Klopa dobro dosao nazad
Kanzas siti zez Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 skinuli ti ban sa PL teme? :D Dobro je, svaki Scouser ce nam biti potreban kad Mourinho bude presao u United- SektaTM udruzena sa Middleovim hejlovanjem. Treba odgovoriti na to
Weenie Pooh Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Što, pa nije to tako teško. Samo ih bušiš na licimurje, nekad ste ga kritikovali a sad vam je dobar, itd. Mada ne bi ga oni nikad zavoleli kao što ga je četa najvernijih iz Fulhama volela WB CK.
ducca Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Sta te je tacno toliko uvrijedilo u ovoj raspravi? Ma kakvi uvredilo, daleko od toga. Vise smorilo, top 5 ovoga ili onoga mi je prilicno uzaludna rasprava...
Прслин Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Daily Star, најнепоузданији извор вести о било каквом фудбалском трансферу, јавља да је неки шпански извор управо открио да је Мурињо потписао петогодишњи уговор са Манчестер Јунајтедом.
copkillah Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Jesi li ti svestan koliko je jaka bila Serie A tada? Ako ziheras znaci nerevolucionaran, onda se slazem. Covek samo koristi zdrav razum i njuh za dobar odabir pozicija igraca. Svestan sam. To sam i rekao u prvom postu, tačno zna u kom momentu da ide u koji klub (i koga da dovodi). Ali su mi te tri titule i dalje premalo, s obzirom na reputaciju koju ima. I hvala svima na dobrodošlici, vratio sam se kući!
Recommended Posts