Jump to content
IGNORED

Premier League 15/16

189-

Recommended Posts

Posted

Treba i Kloppu vremena, rano je za ocjenu, ipak je ovaj tim gadno rastimovan.

Hiddink preuzima Chelsea do kraja sezone uz mogucnost jos jedne.

via Tapatalk

• Replies 16.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1541

• John Coltrane

1224

• ducca

1012

• MancMellow

929

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kutinja odma prodati dok još ima cenu.

Posted

Kutinja odma prodati dok još ima cenu.

Pogotovu ako ga je trazila Barsa, oni ce dati i koju milku vise sigurno.

Posted

OK,znali smo svi da je ova selekcija BR uzas,to se i sad pokazuje,na leto potpuno renoviranje,pa da vidimo koliko Klop moze,isto bi i mi trebali da uradimo,prvo da zamenimo mamlaza,pa onda u renoviranje,bice naredne sezone PL opet ona stara,jos ako Pep preuzme Arape

Posted (edited)

OK,znali smo svi da je ova selekcija BR uzas,to se i sad pokazuje,na leto potpuno renoviranje,pa da vidimo koliko Klop moze,isto bi i mi trebali da uradimo,prvo da zamenimo mamlaza,pa onda u renoviranje,bice naredne sezone PL opet ona stara,jos ako Pep preuzme Arape

Ma nemamo mi potrebe za neko sumanuto renoviranje, ubedjen sam. 3 igraca tops, mozda i dva (samo moraju da budu kvalitet). Kod nas je trener problem.

Edited by MancMellow
Posted

Колико је добар Енер Валенсија, окренуо утакмицу наглавачке за десет минута.

Posted

Трећа утакмица за редом коју смо одиграли 0:0, а ја задовољан - ето у каквом смо тренутном стању због повреда. :(

Posted

Kamo srece da su i ovi 'moji' zadnje 3 odigrali 0-0, bilo bi 2 boda vise :)

Posted (edited)

Трећа утакмица за редом коју смо одиграли 0:0, а ја задовољан - ето у каквом смо тренутном стању због повреда. :(

Nije uopšte bila loša tekma. Dosta tečno se igralo, tražila se raznorazna rešenja u napadu... S tim da je Labuđe Jezero i dalje u kanalu a za Šunku bukvalno nema ko da zabije, svi izbačeni iz stroja.

Strah i trepet novembra i decembra - Leicester, Watford, Bournemouth. EPL :Hail:

Edit: tek sad vidim da je Jimmy Floyd preuzeo QPR! To bre! :Hail:

Edited by beowl
Posted

Ова сезона је тријумф политике коју води Премијер лига: све је кликнуло, од распоређивања новца од ТВ права до... добро, до распоређивања новца од ТВ права. :sleep:

Posted

Sutra utakmica (polu)sezone, bez ikakvog pretjerivanja. Sa pobjedom bježimo™ na 4 boda + bolja gol-razlika, sa remijem zaostajemo™ iza Leicestera 4 boda, a sa porazom sebi pucamo™ u nogu prije januara u kojem nas™, pored očekivanog povratka Kima Källströma, čekaju gostovanja kod Kloppa, Stokea i domaća utakmica protiv Chelsea.

Par momenata:

-za Alexisa još nije sigurno da li će nastupiti ili ne; ja ga očekujem na klupi, a da krene Campbell u prvih 11, uz Walcotta na drugom krilu i Nosatog Van Bastena u sredini,

-Özil će igrati protiv Cityja, ali se može očekivati da će pauzirati protiv Svetaca ili protiv Usta™ u zadnjoj utakmici polusezone obzirom da je još protiv Olympiacosa fasovao neki đavo oko lista,

-Kompanyja neće biti, a Agüera hoće što bi trebalo značiti golove na obje strane,

-Arsenal nije izgubio zadnje četiri utakmice protiv Cityja (W2D2),

-Arsenal je u zadnjih 6 utakmica kod kuće protiv Cityja dao četiri gola - pola od toga su dali Mikel Arteta i Mathieu Flamini,

-City je jedini tim iz trenutnih Top 7 protiv kojeg Arsenal nije igrao - protiv ostalih Arsenal ima 4 pobjede (Leicester 5:2, United 3:0, Palace 2:1, Watford 3:0) i remi (Tottenham 1:1),

-Čech i Hart su najfriškije Zlatne rukavice u Premiershipu obzirom da je Szczesny na posudbi u Romi,

-Wenger i službeno potvrdio da Welbecka nema do februara. :isuse:

Posted

Ma nemamo mi potrebe za neko sumanuto renoviranje, ubedjen sam. 3 igraca tops, mozda i dva (samo moraju da budu kvalitet). Kod nas je trener problem.

+1

Центархалф и један озбиљан везни.

Posted

A Mata, Runi i Lingard ce snabdevati Martiala loptama...

Posted

Utd je kontaktirao Karlita pre par nedelja ali su bili tek rezervna opcija.