December 18, 20159 yr Ne znam, bilo je price da je Murinjo bio prilicno popizdio kad je united izabrao Moyesa [kao onomad na Barcu]. Mada opet, ne vjerujem da bi odbio da mu ponude.
December 18, 20159 yr Iturbe na pozajmici u Watfordu sa opcijom otkupa za 11m funti. Obzirom da je Roma dala skoro 20mil£ za njega, a da nista nije pokazao svaki dinar bi bio cist ćar.
December 19, 20159 yr Причали смо о Брајтону пре пар недеља. У 13:30 преносе дерби са Мидловим омиљеним бороом. Мидлсборо је први на табели са 13 победа, Брајтон други са 11, али са истим бројем бодова јер још увек нису доживели пораз. :o Уз Челзијеву утакмицу где ће издајници бити протерани кроз топлог зеца, ово је убедљиво најузбудљивија утакмица ове недеље. У ствари, има још једна... Шта беше оно... Ах, да! Како сам могао да заборавим? Свонси - Вест Хем. :)
December 19, 20159 yr У ствари, има још једна... Шта беше оно... Ах, да! Како сам могао да заборавим? Свонси - Вест Хем. :) :D pa dobro, ponedeljak tehnicki ne spada u "ovu nedelju" :)
December 19, 20159 yr Hvala SBBu na otvorenim kanalima, na SK4 je Chelsea, na SK5 ManUtd i na SK6 Totnam, kec je rezervisan za lidere... Ima daljinac da se sprzi.
December 19, 20159 yr Vec sam pisao, traze mi da se vezem 2 godine za dodatni paket, potpuna nebuloza. A posto cu menjati bazu skorije nije mi opcija, cisto da ne bude da je problem 400 kinti :( Hazard ni na klupi, ostali bez iznenadjenja.
December 19, 20159 yr :ziga: Sad ces i ti prevaro,na tribine zajedno sa Mouom,jebo te onaj Ed sto te doveo Edited December 19, 20159 yr by Bogotac
December 19, 20159 yr Bravo Norwich, jos 50ak min pa pedala za LVG :D I uopste me ne bi iznenadilo da igraci buse matorog videvsi da to pali na primeru CFC. Sto je prejadno. Edited December 19, 20159 yr by ducca
December 19, 20159 yr Celsi 2:0. I mrtvog ga igraci buse. :( i to bane izdajnik! a kad smo middle i ja pricali da je u pitanju 3ABEPA! smejali su se