gervasius twinkleminkleson Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Za ovo boldovano dovoljne su ti reakcije OT. Utd je i dalje u igri za titulu, u vrhu je tabele, a 70k ljudi bi još juče smenilo Luja. A oni su ti koji dišu Utd, ne Woodward ili Glazeri. Krah u CL, prilicno slaba igra, rezultati... Opet, ne mislim da je nezadovoljstvo zbog nekakvog stila ili nedostatka istog. Prilicno sam siguran da bi nekako teska srca presli preko kalkulantskog fudbala da su rezultati bolji.
ducca Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Želim da verujem da ne bi, i ne bih voleo da se uverim u suprotno.
MancMellow Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Ovako, trebalo bi prvo da definišemo šta je to "kalkulantski fudbal". Pošto igra na kontre recimo to za mene nije. Ovo što sad radimo, to jeste. I dosadno je do zla boga.
porucnik vasic Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Ovako, trebalo bi prvo da definišemo šta je to "kalkulantski fudbal". Pošto igra na kontre recimo to za mene nije. Ovo što sad radimo, to jeste. I dosadno je do zla boga. +1 Поштено.
gervasius twinkleminkleson Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Tehnicki direktor Chelseaja: "Palpable discord between manager & players... We had to make a decision"
dillinger Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Sto je najgore bojim se da jesu... Na osnovu čega? Man Utd nikada nije bio klub koji je gajio guzičarenje kao stil igre, zato je leteo Moyes (izmedju ostalog), zato će leteti i Van Gaal. Taktičari, filozofi i ziceraši nemaju šta da traže na Old Traffordu i brzo budu raskrinkani. Žalosno je samo što klub vode ljudi koji se ne razumeju u fudbal pa je ovih dana sve moguće... Inače žao mi je što Murinjo odlazi, iako nisam fan dotičnog svakako će liga biti dosadnija bez njega, prilično... Nije baš najjasnije šta je to ikad bio prepoznatljiv Junajtedov stil igre, računaj bilo koji deo Fergijeve epohe (što zapravo i ne mora biti loše) Usput, bezveze mi je što svi govore i prizivaju imena koja verovatno nikad neće ponoviti svoje najveće uspehe ili su odavno potrošeni. Zašto bi svi radije da ih u 2016. vode Gvardiola, Hidink, Anćeloti a ne na primer Emeri, Poketino...? Retko koji trener je ponavljao uspehe kroz više decenija i na više različitih mesta, Murinjo koji se strmoglavi od 2010 najbolji je dokaz
gervasius twinkleminkleson Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 (edited) Ne znam u kojem paralelnom univerzumu Hiddink moze da se stavi u istu ravan sa Ancelottijem i Guardiolom. A Emery i Pocchetino su odlicni treneri, al jbg, i dalje dosta iza Ancelottija i Pepa [i Mourinha, narvano, jedna ovakva sezona ga ne cini prevazidjenim, i tesko da je on u 'strmoglavom' padu] Edited December 17, 2015 by gervasius twinkleminkleson
MancMellow Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Retko koji trener je ponavljao uspehe kroz više decenija i na više različitih mesta, Murinjo koji se strmoglavi od 2010 najbolji je dokaz Što se znanja tiče - Murinjo ga ima. Na pretek. Problem može da bude "personality", problem može da bude to što postoji deo navijača koji nikako, ali nikako ne žele da on dođe (to naravno nije problem dok se pobeđuje, ali čim malo krene na dole...) i problem bi bio ako Pep dođe u City. Imali bi(smo) istu onakvu otrovnu atmosferu kao u Španiji. To rivalstvo je i bez njih dvojice u suprotnim taborima..."toxic". Nemam definitivan stav.
Kanzas siti zez Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 sledece godine u PL: Wenger, Klopp, Cholo, Mourinho i Pep?
radisa Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Što se znanja tiče - Murinjo ga ima. Na pretek. Problem može da bude "personality", problem može da bude to što postoji deo navijača koji nikako, ali nikako ne žele da on dođe (to naravno nije problem dok se pobeđuje, ali čim malo krene na dole...) i problem bi bio ako Pep dođe u City. Imali bi(smo) istu onakvu otrovnu atmosferu kao u Španiji. To rivalstvo je i bez njih dvojice u suprotnim taborima..."toxic". Nemam definitivan stav. Pa nama spolja bi bilo zabavno... Pogotovo ako bi obojica potonula u tom otrovu....
MancMellow Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Pa nama spolja bi bilo zabavno... Pogotovo ako bi obojica potonula u tom otrovu.... obojica ne bi sigurno. previše su dobri i previše je para. ali jedan od njih dvojice bi mogao.
John Coltrane Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Bar je jedno sigurno-Anceloti sigurno nece biti trener Celskija (bar ne sad, tj. ni do leta). Sent from my iPhone using Tapatalk
radnik Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Greska Celsija je ovo otpustanje, ali to nije razlog da se ne proslavi. za Romana.
dillinger Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 (edited) Ne znam u kojem paralelnom univerzumu Hiddink moze da se stavi u istu ravan sa Ancelottijem i Guardiolom. A Emery i Pocchetino su odlicni treneri, al jbg, i dalje dosta iza Ancelottija i Pepa [i Mourinha, narvano, jedna ovakva sezona ga ne cini prevazidjenim, i tesko da je on u 'strmoglavom' padu] Stavio sam njih trojicu zajedno samo zbog stare slave na osnovu koje ih navijači priželjkuju. Guardiola je mlad ali iluzorno je očekivati da će mu se ikada ponoviti ono sa Barsom zbog stotinu faktora. Btw šta fali Hidinku, čovek je bio i evropski i svetski klupski prvak Murinjove najbolje ekipe po talentu, dužini klupe....ubedljivo su Real i ovaj Chelsea, potpuno je suludo koga je on imao na raspolaganju u ovih 5 i po sezona...sa tim timovima bi i Ćurčića usrale dve nacionalne titule Edited December 17, 2015 by dillinger
MancMellow Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Ćurčić :D Onoj Barceloni oteti i jednu titulu Španije (znači liga, ne kup takmičenje) je 1 uspeh, bez obzira na Ronalda i sve ostale.
Recommended Posts