Cane Vukic Prebranac Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Kakav epski fail Celsija. :( +1 незналице
pantelia Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Rekao Kezman da mu rekao Hidink da preuzima Celzi
MancMellow Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Onda je to to. Poznato je da su naši izvori najpouzdaniji :D
John Coltrane Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 (edited) Gde mu je rekao? U Ljubostinij ili u Manasiji? Edited December 17, 2015 by John Coltrane
gervasius twinkleminkleson Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Sad da dovedu nekog specijalistu za borbu za opstanak..
ducca Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 (edited) Murinjo u ManUtd ? Cak ni oni nisu tolike budale! Sto je najgore bojim se da jesu... Jes da sam žozeljubitelj ali moram priznati da su match made in heaven Na osnovu čega? Man Utd nikada nije bio klub koji je gajio guzičarenje kao stil igre, zato je leteo Moyes (izmedju ostalog), zato će leteti i Van Gaal. Taktičari, filozofi i ziceraši nemaju šta da traže na Old Traffordu i brzo budu raskrinkani. Žalosno je samo što klub vode ljudi koji se ne razumeju u fudbal pa je ovih dana sve moguće... Inače žao mi je što Murinjo odlazi, iako nisam fan dotičnog svakako će liga biti dosadnija bez njega, prilično... Edited December 17, 2015 by ducca
Pokojni Ruxin Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Može žoze da igra i segsi ako ga lepo zamolite. Ali sam mislio na činjenicu da ste vi negativci među klubovima dok je on trenerski super villain. Da povede još koštu sa sobom i toeto, tu smo svi
Milosh76 Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Gvardiola kad bi preuzeo ManUtd... to bi bilo savrseno. Ovako ako ode u Siti...
gervasius twinkleminkleson Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Nije Moyes letio zbog stila, nego zbog rezultata. A i ne znam otkud tolika uvjerenost da United ne bi trpio 'takticare, filozofe i ziherase'. Al svejedno mislim da nece Murinjo tamo [nemam neko narocito mudro objasnjenje, samo osjecaj da se to nece desiti, ni naredne sezone bilo kada u bliskoj buducnost].
porucnik vasic Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Sto je najgore bojim se da jesu... Na osnovu čega? Man Utd nikada nije bio klub koji je gajio guzičarenje kao stil igre, zato je leteo Moyes (izmedju ostalog), zato će leteti i Van Gaal. Taktičari, filozofi i ziceraši nemaju šta da traže na Old Traffordu i brzo budu raskrinkani. Žalosno je samo što klub vode ljudi koji se ne razumeju u fudbal pa je ovih dana sve moguće... Inače žao mi je što Murinjo odlazi, iako nisam fan dotičnog svakako će liga biti dosadnija bez njega, prilično... Запамтићемо вам ове изјаве. Gvardiola kad bi preuzeo ManUtd... to bi bilo savrseno. Ovako ako ode u Siti... Гвардиола тренира само државне пројекте. Прво онај каталонски, па баварски, сада емиратско-кинески.
Pokojni Ruxin Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 емиратско-кинески. Idi gledaj boston red sokse
dragance Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 (edited) Opa, najave da će Eva tražiti povratak u klub, a i da će nastaviti sa tužbom protiv Murinja, koju sada klub nije obavezan da plati ukoliko izgubi tužbu. :) Edited December 17, 2015 by dragance
Strahan Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Гвардиола тренира само државне пројекте. Прво онај каталонски, па баварски, сада емиратско-кинески. Zvezda ako ode grof zbog para?
ducca Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 (edited) Nije Moyes letio zbog stila, nego zbog rezultata. A i ne znam otkud tolika uvjerenost da United ne bi trpio 'takticare, filozofe i ziherase'. Naravno da je Moyes leteo zbog rezultata, ali su tim lošim rezultatima doprineli i njegovi ziceraški pristupi utakmicama izmedju ostalog, prosto za kratko vreme je ubio Utd-ov DNK. Kad god povede kod kuće čovek se odma zatvara, pravi defanzivne izmene i slično, po šablonu, bez obzira ko je protivnik. To prosto ne prolazi na OT kao na nekim drugim stadionima, a totalni downfall Moyesa do kraja sezone je samo posledica pogrešnog pristupa od starta. Isto u principu sada radi i LVG ali zbog "čvršće ruke" i više iskustva, da ne kažem i pedigrea (davnašnjeg) i dalje ima poverenje ljudi koji se bave papirima i nekakvim strateškim planiranjem. Hteli su SAF-a 2 i dobili su ga u domenu control freakovanja i samouverenog nastupa. Sve ostalo je kanta ali jebeš ga, bolje išta nego ništa. Za ovo boldovano dovoljne su ti reakcije OT. Utd je i dalje u igri za titulu, u vrhu je tabele, a 70k ljudi bi još juče smenilo Luja. A oni su ti koji dišu Utd, ne Woodward ili Glazeri. Edited December 17, 2015 by ducca
porucnik vasic Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Zvezda ako ode grof zbog para? Мислим да смо ту он и ми фазно померени. Он је идеалан био за генерацију из Барија. Истински државни пројекат.
Recommended Posts