MancMellow Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Murinjo u ManUtd ? Cak ni oni nisu tolike budale! pazi to ako se desi il će da se završi sa titulom prvaka evrope il na sudu/groblju. treće nema
dragance Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 SAF je davno rekao da bi on bio pravi izbor za njegovog naslednika. Samo kada je odlazio, Specijalni je bio u Madridu.
Weenie Pooh Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Middle , veceras ti Mourniho gostuje u nekom talk-show zajedno sa Gerrardom. Emisija vec snimljena, odlican tajming za prikazivanje :D Gde, gde, koji program? Links or it didn't happen! Mada realno, kad pomislim na bivšeg kapitena kako onim unjkavim glasom priča koliko mu je značio Žozov poziv da dođe u šampionski Čelsi pre desetak godina, već me muka hvata...
Weenie Pooh Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 SAF je davno rekao da bi on bio pravi izbor za njegovog naslednika. Samo kada je odlazio, Specijalni je bio u Madridu. Ja to isto govorio još pre nego što je SAF otišao. Ovaj MancMellow još kontrirao kako bi radije Beniteza, a vidi ga sad :D
Weenie Pooh Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 joj Tolika glava a tolicni grb, skoro bi mogao da ga ušmrkne da hoće :O
dragance Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Vratiti Evu Carneiro, sutnuti Diega Costu i ovi ce odmah zaigrati, makar im i Drulovic bio trener.
Kanzas siti zez Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Gde, gde, koji program? Links or it didn't happen! Mada realno, kad pomislim na bivšeg kapitena kako onim unjkavim glasom priča koliko mu je značio Žozov poziv da dođe u šampionski Čelsi pre desetak godina, već me muka hvata... evo samo da te zagolica malo http://www.youtube.com/watch?v=-80Qo7K7jDw The Clare Balding Show airs at 8pm on BT Sport 1 on Thursday.
Weenie Pooh Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Tačno sam znao Kako su seli, samo nedostaje da se drže za ručice dok pričaju jedan drugom koliko su sjajni
porucnik vasic Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Ja to isto govorio još pre nego što je SAF otišao. Ovaj MancMellow još kontrirao kako bi radije Beniteza, a vidi ga sad :D Наш саксофониста ће човек инфаркт да добије ако се ово деси. Ја ипак некако да Жозе иде у Мадрид, а Конобар на лето у Челзи.
Kanzas siti zez Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Taman moze Mourinho u LA Galaxy da ispuni sebi zelju i trenira Gerrarda
MiddleClass Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Tačno sam znao Kako su seli, samo nedostaje da se drže za ručice dok pričaju jedan drugom koliko su sjajni A sto bi ti, da se fataju za vrat?
John Coltrane Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Eto prilike da Murinjo debituje na OT vs. Chelskija
Recommended Posts