John Coltrane Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Ja stvarno ne vidim ko bi mogao zameniti Luisa ako dobije otkaz nekad tokom sezone ili na kraju iste. Jos ce stvarno Giggsu dati sansu... A Chelsea ce da lovi Simeonea, mmw. Kazes kao da je to nesto lose?
gervasius twinkleminkleson Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Meni se po izjavama cini da, kao i pred kraj boravka u Realu, Murinjo sve cini da bude otpusten. Nadam se da ce Roman istrajati i za inat ga ostaviti na mjestu trenera do kraja ugovora. Ne znam koga bi mogli sad da dovedu a da to bude neko ozbiljno rjesenje, jedino nesto do kraja sezone, mozda nekog specijalistu za borbu za opstanak. A na ljeto vjerovatno jure Simeonea ili tako nesto. Mada mozda i Contea. A Murinjo, ne bi me cudilo da ga Perez vrati u Real
porucnik vasic Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Meni se po izjavama cini da, kao i pred kraj boravka u Realu, Murinjo sve cini da bude otpusten. Nadam se da ce Roman istrajati i za inat ga ostaviti na mjestu trenera do kraja ugovora. Ne znam koga bi mogli sad da dovedu a da to bude neko ozbiljno rjesenje, jedino nesto do kraja sezone, mozda nekog specijalistu za borbu za opstanak. A na ljeto vjerovatno jure Simeonea ili tako nesto. Mada mozda i Contea. A Murinjo, ne bi me cudilo da ga Perez vrati u Real Колико Симеоне јури за кинтом?
MiddleClass Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Jeste, u Atletiku radi za klikere. Plus sto Atletiko trosi svaki prelaznu rok po 100 milki.
porucnik vasic Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Jeste, u Atletiku radi za klikere. Plus sto Atletiko trosi svaki prelaznu rok po 100 milki. Па тренира клуб који воли, има солидан буџет и то. Што би ишао у Челзи, уместо да сачека да у Интеру отерају ону превару од тренера.
gervasius twinkleminkleson Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Ko zna, nisam ni ja uvjeren da mu se ide, ali jbg, ipak bi bio izazov. Mada ja imam osjećaj da će Roman uzeti neko manje zvučno ime.
Cane Vukic Prebranac Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 A Murinjo, ne bi me cudilo da ga Perez vrati u Real Тешко. Мада опет, не знам ни гдје би послије Челзија.
porucnik vasic Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Тешко. Мада опет, не знам ни гдје би послије Челзија. Интер.
John Coltrane Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Simeone ima odresene ruke da dovede igrace po zelji, a naravno cena je prodaja onih najboljih (od Aguera i DDG preko Falkaa, D.Koste, Arde). Ipak nekako mi se cini da uvek uspe da ubedi upravu da zadrzi nekog bitnog (npr. Koke za koga se spekulisalo da je gotova stvar letos u par PL klubova), tj. deluje mi da uvek prolongira odlazak za bar jos jednu sezonu. Cenim da ce preci, ako bude napustao Atletiko, u klub cija ce uprava imati malo vise sluha za rad na duge staze (minimum 4-5 sezona) i za drzanje transfer politike u njegovim rukama.
Duci Simonovic Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Ne znam koga bi mogli sad da dovedu a da to bude neko ozbiljno rjesenje, jedino nesto do kraja sezone, mozda nekog specijalistu za borbu za opstanak. Miha bi uskoro mogo biti slobodan
MocaVukotic Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Тешко. Мада опет, не знам ни гдје би послије Челзија. trenirao je već sve što je naumio, ostala mu je samo još repstacija.
radisa Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 trenirao je već sve što je naumio, ostala mu je samo još repstacija. I ManU...
gervasius twinkleminkleson Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 PSG je nedavno obnovio ugovor Blanu. Sumjam da je Murinju do repstacije sad. Mislim da on apsolutno ima ambiciju da osvoji i trecu CL, ne vjerujem da smatra da je sve zavrsio, i trenirao sve timove koje je htjeo. Ko zna, mozda uzme i slobodno godinu dana [ako ode iz Celzija].
Mil@n Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Izgleda da je LVG izduvao. Jebote, koliko će biti dobro samo ne gledati ga, onako rumeno smežuranog
Recommended Posts