December 13, 20159 yr Reci molim te šta je lupetao? Gledam na strimu pa nemam zbog čega da se nerviram osim fudbala :( Da je Škrtel kriv za gol, jer nije stajao pored stative, a svrha igrača na stativi je da lopta ne pođe između igrača i stative...
December 13, 20159 yr Škrtel stajao na stativi kod kornera? A ko je onda trebalo da čuva protivničke skakače, Lallana?
December 13, 20159 yr Škrtel stajao na stativi kod kornera? A ko je onda trebalo da čuva protivničke skakače, Lallana? I Kutinjo... Nego, koliko se može dobiti za Stukija? Mislim, bilo bi vreme prodati ga Čelziju/ManC, mada, dobro bi legao Arsenalu, ali ne verujem da bi ga Profa platio...
December 13, 20159 yr Nego, koliko se može dobiti za Stukija? Mislim, bilo bi vreme prodati ga Čelziju/ManC, mada, dobro bi legao Arsenalu, ali ne verujem da bi ga Profa platio... Nema šanse da ga iko uzme kad ovako malo igra, dečko je trenutno jedan od najplaćenijih u klubu, možda i #1. Eventualno ako nekim čudom ponovi još jednu onakvu sezonu, samo što onda niko ne bi hteo da se on proda, i tako u krug
December 13, 20159 yr Nema šanse da ga iko uzme kad ovako malo igra, dečko je trenutno jedan od najplaćenijih u klubu, možda i #1. Eventualno ako nekim čudom ponovi još jednu onakvu sezonu, samo što onda niko ne bi hteo da se on proda, i tako u krug Ja sve mislim da bi se Roman možda otvorio, ako bi mu bio ponuđen...
December 13, 20159 yr Ne znam, možda bi se pokazao isplativijim od Radomira, ali to i nije tako teško.
December 13, 20159 yr Evo ga Ibe dominator, dugo ga nije bilo <_< Ali realno, u ovakvoj utakmici bi možda nešto i mogao da pomogne, posebno sad od sedamdesetog.