radisa Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Reci molim te šta je lupetao? Gledam na strimu pa nemam zbog čega da se nerviram osim fudbala :( Da je Škrtel kriv za gol, jer nije stajao pored stative, a svrha igrača na stativi je da lopta ne pođe između igrača i stative...
Weenie Pooh Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Škrtel stajao na stativi kod kornera? A ko je onda trebalo da čuva protivničke skakače, Lallana?
radisa Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Škrtel stajao na stativi kod kornera? A ko je onda trebalo da čuva protivničke skakače, Lallana? I Kutinjo... Nego, koliko se može dobiti za Stukija? Mislim, bilo bi vreme prodati ga Čelziju/ManC, mada, dobro bi legao Arsenalu, ali ne verujem da bi ga Profa platio...
Duci Simonovic Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 10 strana mu pa sad narednih 10 liverpuldjani, i tako svaki vikend
Weenie Pooh Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Nego, koliko se može dobiti za Stukija? Mislim, bilo bi vreme prodati ga Čelziju/ManC, mada, dobro bi legao Arsenalu, ali ne verujem da bi ga Profa platio... Nema šanse da ga iko uzme kad ovako malo igra, dečko je trenutno jedan od najplaćenijih u klubu, možda i #1. Eventualno ako nekim čudom ponovi još jednu onakvu sezonu, samo što onda niko ne bi hteo da se on proda, i tako u krug
radisa Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Nema šanse da ga iko uzme kad ovako malo igra, dečko je trenutno jedan od najplaćenijih u klubu, možda i #1. Eventualno ako nekim čudom ponovi još jednu onakvu sezonu, samo što onda niko ne bi hteo da se on proda, i tako u krug Ja sve mislim da bi se Roman možda otvorio, ako bi mu bio ponuđen...
Weenie Pooh Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Ne znam, možda bi se pokazao isplativijim od Radomira, ali to i nije tako teško.
porucnik vasic Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Тог инвалида ни у фабрику туткала не би могли да завалимо.
Kanzas siti zez Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Ja bih prodao i Bentekea. Skup je za dzokera.
Weenie Pooh Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Evo ga Ibe dominator, dugo ga nije bilo <_< Ali realno, u ovakvoj utakmici bi možda nešto i mogao da pomogne, posebno sad od sedamdesetog.
John Coltrane Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Ugura ga Mitar samo sto je usao sa klupe
Recommended Posts