Weenie Pooh Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Lallana kreativac Već treća asistencija u samo 25 utakmica.
Aleksandar88 Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Vidim ja da nije, ali ovo je tragicno.
Pokojni Ruxin Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 ovo je tragicno. Pa kad ste oterali čoveka koji vas je dovukao najbliže tituli u proteklih 25 godina
Weenie Pooh Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Izvukoše se nekako, ne znam samo kako su doneli pravu odluku sa pola minuta zadrške Šteta za sasvim pristojno poluvreme, dve glupave greške golmana i zamalo dva primljena gola. Benteke previše nervozan, Coutinho i Henderson su baš falili.
radisa Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Izvukoše se nekako, ne znam samo kako su doneli pravu odluku sa pola minuta zadrške Javio im 4. sudija :)
J.R. Cash Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Izvukoše se nekako, ne znam samo kako su doneli pravu odluku sa pola minuta zadrške . Javila im pticica. Hajlajt poluvremena je Viskova prica o Skrtelu i stativi.
radisa Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Javila im pticica. Hajlajt poluvremena je Viskova prica o Skrtelu i stativi. Joj, da... Imao sam transfer kad je ispričao... Ali, koliko je puta rekao da na utakmicama WBA ima malo golova, tačno očekujem da se ovo završi sa 4-5 komada... Jebala ih statistika i kledionice...
Weenie Pooh Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Hajlajt poluvremena je Viskova prica o Skrtelu i stativi. Reci molim te šta je lupetao? Gledam na strimu pa nemam zbog čega da se nerviram osim fudbala :(
Recommended Posts