December 13, 20159 yr ovo je tragicno. Pa kad ste oterali čoveka koji vas je dovukao najbliže tituli u proteklih 25 godina
December 13, 20159 yr Izvukoše se nekako, ne znam samo kako su doneli pravu odluku sa pola minuta zadrške Šteta za sasvim pristojno poluvreme, dve glupave greške golmana i zamalo dva primljena gola. Benteke previše nervozan, Coutinho i Henderson su baš falili.
December 13, 20159 yr Izvukoše se nekako, ne znam samo kako su doneli pravu odluku sa pola minuta zadrške Javio im 4. sudija :)
December 13, 20159 yr Izvukoše se nekako, ne znam samo kako su doneli pravu odluku sa pola minuta zadrške . Javila im pticica. Hajlajt poluvremena je Viskova prica o Skrtelu i stativi.
December 13, 20159 yr Javila im pticica. Hajlajt poluvremena je Viskova prica o Skrtelu i stativi. Joj, da... Imao sam transfer kad je ispričao... Ali, koliko je puta rekao da na utakmicama WBA ima malo golova, tačno očekujem da se ovo završi sa 4-5 komada... Jebala ih statistika i kledionice...
December 13, 20159 yr Hajlajt poluvremena je Viskova prica o Skrtelu i stativi. Reci molim te šta je lupetao? Gledam na strimu pa nemam zbog čega da se nerviram osim fudbala :(