Muwan Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Lester ima brutalnu tranziciju, mogli su 4-5 komada do sada da uvale onom labuđem raspadu ali se Mahrez istripovao posle dva gola pa je počeo sve da upropaštava. Sad su i labudice malo živnule u 2p, biće verovatno još neki gol.
ducca Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 (edited) Ne znam cemu izvodjenje McNaira...Jedino ako se povredio inace nema smisla, posebno sto je sad preostala samo jedna izmena. A ne bi me iznenadilo da je filozof video nesto sto mi obicni smrtnici nismo. Edited December 5, 2015 by ducca
Прслин Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 (edited) Ја мислио на ово до сада, а не до краја. До краја морамо да победимо због Гренд слема у гостима, по томе би се памтила ова сезона, можда и генерација. Едит: А и ти си мислио до сада, само нисам одмах скапирао Edited December 5, 2015 by Прслин
Weenie Pooh Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Ja bih 1:2 i crveni za Švajnijevo udaranje Rieda bez lopte Najskuplji, kao i uvek, najbolji na terenu.
porucnik vasic Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Праслине ако не изгубите овде, опрштам вам прошло гостовање.
Recommended Posts