Kanzas siti zez Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Demichelis da predje u zvezdu nisam siguran da bi se mogao nazvati pojacanjem. Kostace ce on Pelegrinija glave, jebo ga on.
Giggsy Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Ja ne znam ko moze da veruje coveku koji je godinama rupa, koji je pustio Gotzea da mu prodje iza ledja za gol u finalu SP-a i da i dalje bude u odbrani ozbiljnog kluba. Ali svidja mi se :D
MancMellow Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Stoke Nema brige za City, nije ovo nista sto prikljucenje projektu Putina, Saudijske Arabije i eventualno Evropske komisije ne moze da sredi
Muwan Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 (edited) Mahrez iz ofsajda donosi Lesteru još jednu nedelju na vrhu tabele. Edit: Monku nema spasa, neće dočekati Božić na klupi. Edited December 5, 2015 by beowl
Weenie Pooh Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Odlično se drže Prslinovci, da ih ne ureknem, ali ne miriše ovo na dobro. Kad lopta ovako neće u Man Utd gol obično sledi katastrofa. Jel' to McNair izvodi slobodnjake za sektu ili mi se učinilo?
MiddleClass Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Kako dosadan fudbal igra Arsenal to je pakao!
MancMellow Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Bice zanimljivo poluvreme sa karikom i svajnijem u vezi...
porucnik vasic Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Kakva odbrana DDG-a Момак је суво злато.
Recommended Posts