porucnik vasic Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 (edited) Rećiću ti posle, otprilike...20. kola Ne verujem, ali da ostavimo procenu do tada Да си наш Mанчо помислио би да си Арчијев двојник...(оно ми одлични, сви остали кеса и тај рад...наравно нијансираније) а Виони би већ кукао на сав глас... :P Edited December 3, 2015 by porucnik vasic
Weenie Pooh Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Vioni bi samo istakao da "reći" i "ću" ide odvojeno Pusti ljude da uživaju pod sexy LVG režimom, bolje misli kako mi da se otresemo ove nemačke pošasti kojoj pomahnitali Englezi već najavljuju napad na titulu...
porucnik vasic Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Vioni bi samo istakao da "reći" i "ću" ide odvojeno Pusti ljude da uživaju pod sexy LVG režimom, bolje misli kako mi da se otresemo ove nemačke pošasti kojoj pomahnitali Englezi već najavljuju napad na titulu... Мора на нешто да се кликће да се повећава саобраћај на сајту. Оно истина је да је ове године првенство врло изједначено и да нико ту не доминира. Што се тиче Пошасти и моја претпостављена команда је почела да гледа фудбал. Каже Ливеруп јој није досадан да гледа. Она је преспавала Бари иако је знала да сам на стадиону. ^_^
Weenie Pooh Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Eto vidiš, čovek privlači vikend navijače i sredovečne gospođe - new and improved Mourinho <_<
MancMellow Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Vioni bi samo istakao da "reći" i "ću" ide odvojeno U hrvatskom :)
Weenie Pooh Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Ne znam za hrvatski, ali u srpskom definitivno.
MancMellow Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Ne znam za hrvatski, ali u srpskom definitivno. da jeste glagol na "ći" ok i u srpskom
grunt Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Kakve su prognoze za Kutinja protiv Njuke? Hoce li igrati, da donese neki bod na fantaziju...
Weenie Pooh Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Nemam pojma, ja sam tamo negde posle Sitija pročitao da mu nije ništa i neće morati da pauzira, ali onda se ispostavilo da iz predostrožnosti nije igrao LE u četvrtak, pa onda iz predostrožnosti nije igrao protiv Swansea u nedelju, pa sad u sredu iz predostrožnosti nije igrao protiv Southamptona...
porucnik vasic Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Eto vidiš, čovek privlači vikend navijače i sredovečne gospođe - new and improved Mourinho <_<Проклети glory hunters , ништа она нам не преостаје ништа друго но да премемо да пратимо Слогу из мог родног града и Јорк Сити.[emoji6] Sent from my iPhone using Tapatalk
grunt Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Nemam pojma, ja sam tamo negde posle Sitija pročitao da mu nije ništa i neće morati da pauzira, ali onda se ispostavilo da iz predostrožnosti nije igrao LE u četvrtak, pa onda iz predostrožnosti nije igrao protiv Swansea u nedelju, pa sad u sredu iz predostrožnosti nije igrao protiv Southamptona... Za sta ga cuvaju, finale LE? Taman decko usao u formu, bedak
porucnik vasic Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Неће Клопара да упропасти Кутиња као Арсен Санчеза. Sent from my iPhone using Tapatalk
smorenko Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 cuvajte igrace, za ovo mogu i deca da vam izadju, sumnjam da ce ishod biti drugaciji.
ducca Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Nemam pojma, ja sam tamo negde posle Sitija pročitao da mu nije ništa i neće morati da pauzira, ali onda se ispostavilo da iz predostrožnosti nije igrao LE u četvrtak, pa onda iz predostrožnosti nije igrao protiv Swansea u nedelju, pa sad u sredu iz predostrožnosti nije igrao protiv Southamptona... Štaviše prošli petak bile i slike sa treninga sa sve Kutinjom. Posle Klopp rekao da je mogao da igra ali nisu hteli da rizikuju i da će sigurno igrati protiv Sotona u Liga kupu. Toliko o tome...
ArleKino Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Неће Клопара да упропасти Кутиња каo Pojca :p Cazorla out do marta, Kos i Gibbs se valjda vracaju za Big Fat Sama, Walcott mozda dobaci do klupe. Alexis pobjegao u Cile da ga ne bi lijecili Arsenalovi eutanizacijci u bijelim uniformama.
Recommended Posts