November 28, 20159 yr Pa dobro, oba topika su premijerska Ja čitam tamo i razmišljam par minuta koji je sad taj McLaren, da li je to možda Mirkovićev nadimak... @ducca Edited November 28, 20159 yr by Weenie Pooh
November 28, 20159 yr Bukvalno je 5 sekundi trajao post pre edita, kad si pre uspeo da vidis :D Toliko me fantazi izbacio iz vinkla, ne znam vise gde udaram. Edited November 28, 20159 yr by ducca
November 28, 20159 yr Toliko me fantazi izbacio iz vinkla, ne znam vise gde udaram. makar dominiras protiv mene u draftu Vec si u vodjstvu a tek treba Sanchez sa trakom da odigra svoj mec. Mojih 7 preostalih igraca nemaju sanse to da dostignu, mogu samo da ti se poklone. Jebeni Everton, cekam X2 i tresem se do 100. minuta
November 28, 20159 yr Slaba uteha Nisam ni proveravao draft, ubedjen sam u dupli fijasko. Evo i Gojka da se dodatno ispiša na moju današnju mizeriju.
November 28, 20159 yr Meni ovo lici na neki 3-4-1-2. U svakom slucaju, sa trojicom pozadi Wazzina oba suta ka golu su bila kao da nema snage da dise Edited November 28, 20159 yr by Giggsy
November 28, 20159 yr Dobar korner rece Gojko... Za njih je bio sjajan, jer je otvorio kontru Kad cemo mi ovakvu da napravimo
November 28, 20159 yr Svaka cast Vardi. Deluje da je Smolig opet pokusao da blokira golmanovo ispucavanje (kao onomad kad je u gradksom derbiju fasovao crveni).