November 27, 20159 yr Dobri odnosi između njih dvojice na vidiku... Ионако је ирелевантно имајући у виду да ће да споразумно раскину уговор на крају сезоне.
November 27, 20159 yr Vanja Milinkovic Savic raskinuo ugovor i otisao u Legiju iz Gdanjska. Kaze sutnulo ga zbog radne dozvole.
November 27, 20159 yr Jeste, pošto je Stuki sisao vesla pa će olako da se odrekne ugovora koji mu je kolega Suarez krvavo nameštao godinu dana <_< Ja i dalje ne uspevam da shvatim kako je moguće da je njegova aktuelna serija povreda krenula bukvalno dan-dva pošto je potpisao novi ugovor, da mi je neko pričao ne bih verovao.
November 27, 20159 yr Ne znam šta da mislim o tome... Штета је, али он ако у две сезоне не одигра ни десет утакмица, слаба је вајда.
November 27, 20159 yr Vanja Milinkovic Savic raskinuo ugovor i otisao u Legiju iz Gdanjska. Kaze sutnulo ga zbog radne dozvole. Eh, da je Taibi mladji..
November 28, 20159 yr Bilo bi lepo da se LVG odluci da danas igra fudbal, mogao bi biti vrhunski mec United-Leicester Tadicara na klupi
November 28, 20159 yr Naravno da ce LVG odluciti da jajari zaboga, mocni Lester je protivnik, lider. Steta sto je Pele kaznjen, kako bi isterorisao dvojac Otamendi-Demikelis danas...
November 28, 20159 yr Naravno da ce LVG odluciti da jajari zaboga, mocni Lester je protivnik, lider. Steta sto je Pele kaznjen, kako bi isterorisao dvojac Otamendi-Demikelis danas... Daj ne seri, bar je derbije igrao odlicno (ne racunamo onaj Arsenalov bickrig), plus 3 boda i kod Evertona i kod S'otona i kod Tottea.
November 28, 20159 yr Pa nije bas Lester Arsenal. Al ostala teza gostovanja je dobio, give him some credit
November 28, 20159 yr https://twitter.com/FplUnited/status/670638679157788672 Carrick-Svajni, vrlo obecavajuce