Jump to content

Premier League 15/16

Featured Replies

Dobri odnosi između njih dvojice na vidiku...

Ионако је ирелевантно имајући у виду да ће да споразумно раскину уговор на крају сезоне.

• Replies 16.6k
  • Views 733.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ne znam šta da mislim o tome...

Vanja Milinkovic Savic raskinuo ugovor i otisao u Legiju iz Gdanjska. Kaze sutnulo ga zbog radne dozvole.

Jeste, pošto je Stuki sisao vesla pa će olako da se odrekne ugovora koji mu je kolega Suarez krvavo nameštao godinu dana <_<

Ja i dalje ne uspevam da shvatim kako je moguće da je njegova aktuelna serija povreda krenula bukvalno dan-dva pošto je potpisao novi ugovor, da mi je neko pričao ne bih verovao.

Ne znam šta da mislim o tome...

Штета је, али он ако у две сезоне не одигра ни десет утакмица, слаба је вајда.

Vanja Milinkovic Savic raskinuo ugovor i otisao u Legiju iz Gdanjska. Kaze sutnulo ga zbog radne dozvole.

Eh, da je Taibi mladji..

Bilo bi lepo da se LVG odluci da danas igra fudbal, mogao bi biti vrhunski mec United-Leicester

Tadicara na klupi

Naravno da ce LVG odluciti da jajari zaboga, mocni Lester je protivnik, lider.

Steta sto je Pele kaznjen, kako bi isterorisao dvojac Otamendi-Demikelis danas...

Naravno da ce LVG odluciti da jajari zaboga, mocni Lester je protivnik, lider.

Steta sto je Pele kaznjen, kako bi isterorisao dvojac Otamendi-Demikelis danas...

Daj ne seri, bar je derbije igrao odlicno (ne racunamo onaj Arsenalov bickrig), plus 3 boda i kod Evertona i kod S'otona i kod Tottea.

A ne racunas Arsenal? Dobro...

Pa nije bas Lester Arsenal. Al ostala teza gostovanja je dobio, give him some credit

On nije normalan, majke mi mile

Everton  :0.6: