porucnik vasic Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Dobri odnosi između njih dvojice na vidiku... Ионако је ирелевантно имајући у виду да ће да споразумно раскину уговор на крају сезоне.
John Coltrane Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Vanja Milinkovic Savic raskinuo ugovor i otisao u Legiju iz Gdanjska. Kaze sutnulo ga zbog radne dozvole.
Weenie Pooh Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Jeste, pošto je Stuki sisao vesla pa će olako da se odrekne ugovora koji mu je kolega Suarez krvavo nameštao godinu dana <_< Ja i dalje ne uspevam da shvatim kako je moguće da je njegova aktuelna serija povreda krenula bukvalno dan-dva pošto je potpisao novi ugovor, da mi je neko pričao ne bih verovao.
porucnik vasic Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Ne znam šta da mislim o tome... Штета је, али он ако у две сезоне не одигра ни десет утакмица, слаба је вајда.
Strahan Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Vanja Milinkovic Savic raskinuo ugovor i otisao u Legiju iz Gdanjska. Kaze sutnulo ga zbog radne dozvole. Eh, da je Taibi mladji..
Kanzas siti zez Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Bilo bi lepo da se LVG odluci da danas igra fudbal, mogao bi biti vrhunski mec United-Leicester Tadicara na klupi
ducca Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Naravno da ce LVG odluciti da jajari zaboga, mocni Lester je protivnik, lider. Steta sto je Pele kaznjen, kako bi isterorisao dvojac Otamendi-Demikelis danas...
John Coltrane Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Naravno da ce LVG odluciti da jajari zaboga, mocni Lester je protivnik, lider. Steta sto je Pele kaznjen, kako bi isterorisao dvojac Otamendi-Demikelis danas... Daj ne seri, bar je derbije igrao odlicno (ne racunamo onaj Arsenalov bickrig), plus 3 boda i kod Evertona i kod S'otona i kod Tottea.
John Coltrane Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Pa nije bas Lester Arsenal. Al ostala teza gostovanja je dobio, give him some credit
ducca Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 https://twitter.com/FplUnited/status/670638679157788672 Carrick-Svajni, vrlo obecavajuce
Recommended Posts