November 22, 20159 yr 641min nismo primili gol u svim takmicenjima do onog nesrecnog penala Pa normalno kada sam ja igrao 0-2...
November 22, 20159 yr Čak je i juče protiv nesrećnog Watforda vadio neke šuteve koje bi Romero i ostali Valdezi opušteno primali, a radi to skoro u svakom kolu. Onaj odbitak juce koji je izvadio iz levog ugla bi stigao retko ko. Neverovatno koliko nam znaci A kad se setim samo kojekakvih komentara kada je dolazio...
November 22, 20159 yr Spurse kada krene (a njihove protivnike stane) igraju stvarno lepo. Problem je što su, dok ih nije krenulo, vraćali loptu unazad više nego prosečna toloekipa. Bilo bi lepo da uhvate 4. mesto ove godine i probaju da jednom overe tu CL. O Pochetinu nemam neko preuzvišeno mišljenje ali svaka mu čast na forsiranju Allija od početka sezone. Mladac izrasta u ozbiljnog igrača.
November 22, 20159 yr Bilo bi lepo da uhvate 4. mesto ove godine i probaju da jednom overe tu CL. +1 ionako Arsenal tamo ide turisticki
November 22, 20159 yr Spurse kada krene (a njihove protivnike stane) igraju stvarno lepo. Problem je što su, dok ih nije krenulo, vraćali loptu unazad više nego prosečna toloekipa. Bilo bi lepo da uhvate 4. mesto ove godine i probaju da jednom overe tu CL. O Pochetinu nemam neko preuzvišeno mišljenje ali svaka mu čast na forsiranju Allija od početka sezone. Mladac izrasta u ozbiljnog igrača. Igrala se CL na WHL. I to do 1/4 finala, sa sve Arijem na klupi
November 22, 20159 yr bale dominirao, posebno protiv intera, cini mi se. Inter vodio Rafa. Procenio da Maicon može sam da zaustavi Bale-a i da ne mora da se udvaja. Bale dao 3 gola u Milanu. https://www.youtube.com/watch?v=L9mgXQPEdfU Edited November 22, 20159 yr by Mercuzzio
November 23, 20159 yr Inter vodio Rafa. Procenio da Maicon može sam da zaustavi Bale-a i da ne mora da se udvaja. Bale dao 3 gola u Milanu. Ja sam sa te utakmice upamtio jednog momka kojeg sam htio da Arsene dovede. Liverpuldjani ga danas zovu Kuki.
November 23, 20159 yr Честитам, Меркуције. fala. vi baš kilavi bili. Bilić slabo ima neki backup plan bez Payeta
November 23, 20159 yr Kad pomenu Weeniea sve hocu nesto da ga pitam. Nisam pomno gledao tekmu, pa me zanima kako je igrao L.Leiva?
November 23, 20159 yr Kad pomenu Weeniea sve hocu nesto da ga pitam. Nisam pomno gledao tekmu, pa me zanima kako je igrao L.Leiva? Убија. Нисам његов љубитељ, али је један од кључних играча.
November 23, 20159 yr Вини, где си бре тебра? Уживаш ли? U čemu, u podršci Pereza Benitezu? Onako. Coltrane, vodi ga kući čim se vrati Henderson.