grunt Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 641min nismo primili gol u svim takmicenjima do onog nesrecnog penala Pa normalno kada sam ja igrao 0-2...
Giggsy Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Čak je i juče protiv nesrećnog Watforda vadio neke šuteve koje bi Romero i ostali Valdezi opušteno primali, a radi to skoro u svakom kolu. Onaj odbitak juce koji je izvadio iz levog ugla bi stigao retko ko. Neverovatno koliko nam znaci A kad se setim samo kojekakvih komentara kada je dolazio...
Muwan Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Spurse kada krene (a njihove protivnike stane) igraju stvarno lepo. Problem je što su, dok ih nije krenulo, vraćali loptu unazad više nego prosečna toloekipa. Bilo bi lepo da uhvate 4. mesto ove godine i probaju da jednom overe tu CL. O Pochetinu nemam neko preuzvišeno mišljenje ali svaka mu čast na forsiranju Allija od početka sezone. Mladac izrasta u ozbiljnog igrača.
Kanzas siti zez Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Bilo bi lepo da uhvate 4. mesto ove godine i probaju da jednom overe tu CL. +1 ionako Arsenal tamo ide turisticki
Mercuzzio Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Spurse kada krene (a njihove protivnike stane) igraju stvarno lepo. Problem je što su, dok ih nije krenulo, vraćali loptu unazad više nego prosečna toloekipa. Bilo bi lepo da uhvate 4. mesto ove godine i probaju da jednom overe tu CL. O Pochetinu nemam neko preuzvišeno mišljenje ali svaka mu čast na forsiranju Allija od početka sezone. Mladac izrasta u ozbiljnog igrača. Igrala se CL na WHL. I to do 1/4 finala, sa sve Arijem na klupi
Timmi Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 bale dominirao, posebno protiv intera, cini mi se.
Mercuzzio Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 (edited) bale dominirao, posebno protiv intera, cini mi se. Inter vodio Rafa. Procenio da Maicon može sam da zaustavi Bale-a i da ne mora da se udvaja. Bale dao 3 gola u Milanu. https://www.youtube.com/watch?v=L9mgXQPEdfU Edited November 22, 2015 by Mercuzzio
ArleKino Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Inter vodio Rafa. Procenio da Maicon može sam da zaustavi Bale-a i da ne mora da se udvaja. Bale dao 3 gola u Milanu. Ja sam sa te utakmice upamtio jednog momka kojeg sam htio da Arsene dovede. Liverpuldjani ga danas zovu Kuki.
Mercuzzio Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Честитам, Меркуције. fala. vi baš kilavi bili. Bilić slabo ima neki backup plan bez Payeta
John Coltrane Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Kad pomenu Weeniea sve hocu nesto da ga pitam. Nisam pomno gledao tekmu, pa me zanima kako je igrao L.Leiva?
porucnik vasic Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Kad pomenu Weeniea sve hocu nesto da ga pitam. Nisam pomno gledao tekmu, pa me zanima kako je igrao L.Leiva? Убија. Нисам његов љубитељ, али је један од кључних играча.
Weenie Pooh Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Вини, где си бре тебра? Уживаш ли? U čemu, u podršci Pereza Benitezu? Onako. Coltrane, vodi ga kući čim se vrati Henderson.
Recommended Posts