Weenie Pooh Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Sude ofsajd Bentekeu iako mu lopta nije ni prišla, a Klop neverue. Mignolet mi skače po živcima ovim pokušajima driblinga
radisa Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Ibe gradi loptu, koja ako izđe biće za CP... Jebo te, jebo te, jebo te, zašto moron mora da igra...
Weenie Pooh Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Lallana blokira šut Coutinha iz očaja. Kao Robbie Keane i Torres, jebote.
radnik Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Rekoh je strepnja, jaca od nade. Nije mi se dopala ova izmena Can za Firmina. Dobro, treba odmisliti i taj "prvi" poraz.
Weenie Pooh Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Nije mi se dopala ova izmena Can za Firmina. Ni meni, Lucas nije stizao sam ništa da pomogne. Ali bitno je da Ljiljana opet skupi 90 minuta ničega.
aram Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 jebote, kad vas covek cita jasno je da je premier liga za klasu gora od jsl
Malvo Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 (edited) ovo mu je najbolja igra leđima do sada na utakmici, uspeo je da primi loptu i dobije faul. sreća da je bio fauliran dok nije probao da je odloži. jbt, prestale su odavno da me raduju arsenalove pobede, ali zato ispizdim kad god gledam ovakve gluposti vengerovih odlično selektiranih pojačanja. ovo im je decenijski gubitnički mentalitet u malom, stao u pet sati. pojavi se prilika, ne iskoriste je, useru je idiot na terenu i budala pored klupe. Edited November 8, 2015 by Malvo
radisa Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Ljijana i Ibe su beskorisni, Milner, Firminho i Henderson moraju igrati mesto ove dvojice, kako god da smisli formaciju...
Recommended Posts