grunt Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Samo Ceh drzi ove papane u igri, jebao me Sancez, stavio sam ga kao kapitena na fantaziju
cvrlle Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Verovatno zato što može da trči do prekosutra... Nemam drugo objasnjnjenje
Malvo Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 (edited) jbt, njih sedmorica stoje u nekakvoj plitkoj zoni koju napadaju najviše trojica igrača totenhema, i svaki korak ka golu im je poluprilika. debuši i kembel su kriminalni, ne znam koji kurac čeka onaj pored klupe, bio koga da ubaci, ne bi bilo gore. još su izgledaju sve gore kako vreme prolazi. Edited November 8, 2015 by Malvo
radisa Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Verovatno zato što može da trči do prekosutra... Nemam drugo objasnjnjenjeMa da, ali se svaka odbija od njega... Ova kontra, kad je lopta stigla do njega, svi smo znali šta će biti...
Weenie Pooh Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Zašto Ibe ostaje u igri? :(Da upropasti Bentekeu kontru. Kakav talenat, mjktjbm, ništa ne ume da odigra bez pet dodira sa loptom.
SleeperSleep Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 evo ga prvi. nije kembel ali je njegova zamena ;) sad ce nosonja drugi.
ducca Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 (edited) Kakva bravura Llorisa. Totenhem će kako stoje stvari izvršiti ritualno samoubistvo. Imali su Arsenala na konopcima, šetkali se pred golom Ceha i promašivali šanse, sad ušla voda u uši, 10 minuta izgleda kao godina... Edited November 8, 2015 by ducca
Weenie Pooh Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Sude ofsajd Bentekeu iako mu lopta nije ni prišla, a Klop neverue. Mignolet mi skače po živcima ovim pokušajima driblinga
Recommended Posts