čekmeže Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Gledacemo lovru narednih meseci... Tako smo pomislili da ga nećemo gledati kad su ga izneli u kupu. Sakho je životinja, brzo će on nazad.
radisa Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Lovro u prvoj akciji u kojoj je trebao da se pokaže, ispao kao iz voza...
cvrlle Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Voleo bih da je ovo bila akcija... Svakako idealno vreme za zabiti.
Ivo Petović Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Kazorla igra najgoru utakmicu u istoriji fudbala. Arsenal nema šta da traži ovde.
Malvo Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 prespori&preslabi su, a ne nadoknađuju to drugim elementima. ne znam kako izgleda iwobi, ali gori od kembela ne može biti. a ni arsen se nije proslavio uparivanjem njega i debušija, jasno mi je sve oko povreda i toga, ali ne znam šta očekuje kad upari ovu dvojicu koja zajedno nisu ni za bornmut?
Ivo Petović Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Nema ko da igra. Svi su premoreni i dišu na škrge. Izlapetis je odavno zaboravio da rotira igrače, a onda su se nadovezale i povrede. Ovde pre može da bude 0-3 nego 1-1.
SleeperSleep Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 preokrenuce arsenal, odlucuje kembel. kazorla je od pocetka sezone los.
ToniAdams Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 jest, sto mu ne smeta da nastavlja silaznom putanjom.
Muwan Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Nije mi jasno šta je Koscielny imao na umu kod Kanetovog gola. Napravio je korak napred kao da hoće da namesti ofsajd iako je gledao u Debuchyja ispred sebe i jasno video da je ovaj ispred njega. Obaška što je i bez tog pogrešnog koraka bio potpuno bezvezno postavljen.
Malvo Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 ako već ne učestvuje u igri i štedi svoje ionako skromne trkačke i mentalne sposobnosti, nosonja bi bar jednu od ove dve šanse morao da realizuje. ovako je lipov đoka i ne bi bilo razlike sve i da se mertesaker postavi u špic. zapravo bi bio i korisniji, možda bi dobio neki vazdušni duel.
radisa Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Benteke je ovo morao zabiti, sam na 3 metra od gola... :(
Recommended Posts