Jump to content

Premier League 15/16

Featured Replies

Gledacemo lovru narednih meseci...

Tako smo pomislili da ga nećemo gledati kad su ga izneli u kupu. Sakho je životinja, brzo će on nazad.

• Replies 16.6k
  • Views 733k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opa! Lep gol :D

Prelepa akcija!

Lovro u prvoj akciji u kojoj je trebao da se pokaže, ispao kao iz voza...

Voleo bih da je ovo bila akcija...

Svakako idealno vreme za zabiti.

Kazorla igra najgoru utakmicu u istoriji fudbala. 

Arsenal nema šta da traži ovde. 

Lovro nam daje krila

prespori&preslabi su, a ne nadoknađuju to drugim elementima.

ne znam kako izgleda iwobi, ali gori od kembela ne može biti. a ni arsen se nije proslavio uparivanjem njega i debušija, jasno mi je sve oko povreda i toga, ali ne znam šta očekuje kad upari ovu dvojicu koja zajedno nisu ni za bornmut?

Nema ko da igra. Svi su premoreni i dišu na škrge. Izlapetis je odavno zaboravio da rotira igrače, a onda su se nadovezale i povrede. Ovde pre može da bude 0-3 nego 1-1.

preokrenuce arsenal, odlucuje kembel.

kazorla je od pocetka sezone los.

jest, sto mu ne smeta da nastavlja silaznom putanjom.

Nije mi jasno šta je Koscielny imao na umu kod Kanetovog™ gola. Napravio je korak napred kao da hoće da namesti ofsajd iako je gledao u Debuchyja ispred sebe i jasno video da je ovaj ispred njega. Obaška što je i bez tog pogrešnog koraka bio potpuno bezvezno postavljen.

ako već ne učestvuje u igri i štedi svoje ionako skromne trkačke i mentalne sposobnosti, nosonja bi bar jednu od ove dve šanse morao da realizuje. ovako je lipov đoka i ne bi bilo razlike sve i da se mertesaker postavi u špic. zapravo bi bio i korisniji, možda bi dobio neki vazdušni duel.

Benteke je ovo morao zabiti, sam na 3 metra od gola... :(