Jump to content

Premier League 15/16

Featured Replies

I, ide li specijalni? Šta kažu kladionice?

sta ti je specijalni danas kriv? Nije on vodio tim :fantom:

• Replies 16.6k
  • Views 739.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pa, nemoš se reći da se nisu trudili

Edited by Duci Simonovic

:smoris:

Ma mora da leti, potrebna je sok-terapija ekipi,ocigledno nesto debelo ne stima

Mislim,Azar.Cesk,ni u Vili ne bi imali mesta kako igraju,a nisu oni zaboravili da igraju kuci

Nikada u zivotu nisam video posle osvojene titule da se neki vrhunski tim ovako rasoadne :ph34r:

Nikada u zivotu nisam video posle osvojene titule da se neki vrhunski tim ovako rasoadne :ph34r:

sp-dejan-radonjic.jpg

Ne sjecas se Moyesovog Uniteda ili famoznog Blackburnovog raspada?

:lolol:

Daleko smo mi od nivoa Celzija,mislim overall

Sedam poraza od dvanaest utakmica, samo su Villu, WBA i naravno Arsenal uspeli da dobiju.

Se čuje neko sa 189-, živ li je? :unsure:

Da,ali tada su bile specificne okolnosti,dosao Mojes posle SAF-a,pritisak nenormalan,ocekivanja jos nenormalnija,pri tom Mojes se nije ovako epski raspao :fantom:

sp-dejan-radonjic.jpg

Ne znam, da je prodao Costu u Ameriku, Williana u Tursku, Fabregasa u Italiju, Hazard da mu je suspendovan zbog opojnih droga, sa Ivanovićem da je sporazumno raskinuo ugovor, a sve utakmice da mu počinje rahmetli Joe Cole - imalo bi smisla. Ovako...

Edited by Weenie Pooh

Se čuje neko sa 189-, živ li je? :unsure:

On je žrtva tzv. Kasandrinog prokletstva - dat mu je dar da predvidi budućnost, ali i da mu niko ne vjeruje.

:D

Inter sa Rafom Benitezom.

Inter sa Rafom Benitezom.

20151029npVucelM03.jpg

:fantom: