Kanzas siti zez Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 I, ide li specijalni? Šta kažu kladionice? sta ti je specijalni danas kriv? Nije on vodio tim
Duci Simonovic Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 (edited) Pa, nemoš se reći da se nisu trudili Edited November 7, 2015 by Duci Simonovic
Bogotac Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Ma mora da leti, potrebna je sok-terapija ekipi,ocigledno nesto debelo ne stima Mislim,Azar.Cesk,ni u Vili ne bi imali mesta kako igraju,a nisu oni zaboravili da igraju kuci Nikada u zivotu nisam video posle osvojene titule da se neki vrhunski tim ovako rasoadne
cvrlle Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Nikada u zivotu nisam video posle osvojene titule da se neki vrhunski tim ovako rasoadne
ArleKino Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Nikada u zivotu nisam video posle osvojene titule da se neki vrhunski tim ovako rasoadne Ne sjecas se Moyesovog Uniteda ili famoznog Blackburnovog raspada?
Bogotac Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Daleko smo mi od nivoa Celzija,mislim overall
Weenie Pooh Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Sedam poraza od dvanaest utakmica, samo su Villu, WBA i naravno Arsenal uspeli da dobiju. Se čuje neko sa 189-, živ li je?
Bogotac Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Ne sjecas se Moyesovog Uniteda ili famoznog Blackburnovog raspada? Da,ali tada su bile specificne okolnosti,dosao Mojes posle SAF-a,pritisak nenormalan,ocekivanja jos nenormalnija,pri tom Mojes se nije ovako epski raspao
Weenie Pooh Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 (edited) Ne znam, da je prodao Costu u Ameriku, Williana u Tursku, Fabregasa u Italiju, Hazard da mu je suspendovan zbog opojnih droga, sa Ivanovićem da je sporazumno raskinuo ugovor, a sve utakmice da mu počinje rahmetli Joe Cole - imalo bi smisla. Ovako... Edited November 7, 2015 by Weenie Pooh
ArleKino Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Se čuje neko sa 189-, živ li je? On je žrtva tzv. Kasandrinog prokletstva - dat mu je dar da predvidi budućnost, ali i da mu niko ne vjeruje.
MiddleClass Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Nikada u zivotu nisam video posle osvojene titule da se neki vrhunski tim ovako rasoadne Inter sa Rafom Benitezom.
Kanzas siti zez Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Nikada u zivotu nisam video posle osvojene titule da se neki vrhunski tim ovako rasoadne Ne sjecas se Moyesovog Uniteda ili famoznog Blackburnovog raspada? Inter sa Rafom Benitezom.
Recommended Posts