Cane Vukic Prebranac Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Опет водимо. Биће овдје још голова на обе стране.
Cane Vukic Prebranac Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Лукакара Напокон да Делофеу покаже нешто ове сезоне.
Weenie Pooh Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Opet kažem, ponavljam, Big Sam for England.
J.R. Cash Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Opet kažem, ponavljam, Big Sam for Real Madrid. +1
John Coltrane Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Kakva tekma Gde su sad oni "brojaci koeficijenata" i mesta u LS i LE?!?! Fuck the rest of Europe Sent from my iPhone using Tapatalk
Gylfi Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 (edited) Kad je S'land dobio dva crvena? Bolje da ih dopune do Soton levela nego ovo sto im rade po terenu. Edited November 1, 2015 by Gylfi Pleasure
levi Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Aleksandar Mitrovic could cause trouble in an empty telephone box. He's just had Philipp Wollscheid booked after making a Rivaldo-style meal of a chest push. All after he'd barged the big defender in the back. It's never dull with the boy Mitrovic. BBC Budala :D https://vine.co/v/e3OpundxPvQ
ArleKino Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Treba imati na umu sa Sem nije nijednom ispao iz PL, a vodio je 6 razlicitih timova. Abramovicha bi to moglo jako zanimati. Realno, ispadanje Sunderlanda je long overdue, isto vazi i za smarace iz Birmingema. Za trece mjesto ima vise kandidata, Bournemouth zbog sakatosti ozljedama izgleda kao treci davljenik.
Cane Vukic Prebranac Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=zjKmRhf-uy8
Weenie Pooh Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Poređenja radi, od Rodgersa smo gledali snimak sa treninga u kom napušava Sterlinga što mu je rekao "steady", šta ti meni "steady", mora da se sluša kad ja pričam, ne, jesi rekao, znam da si rekao, nemoj sad da me lažeš, rekao si "steady", dobro sam te čuo da si rekao, jesi, rekao si... Onom smetalo što ga deca verbalno ne poštuju, a ovom smeta što ne dodaju precizno.
radisa Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Poređenja radi, od Rodgersa smo gledali snimak sa treninga u kom napušava Sterlinga što mu je rekao "steady", šta ti meni "steady", mora da se sluša kad ja pričam, ne, jesi rekao, znam da si rekao, nemoj sad da me lažeš, rekao si "steady", dobro sam te čuo da si rekao, jesi, rekao si... Onom smetalo što ga deca verbalno ne poštuju, a ovom smeta što ne dodaju precizno. Svašta će još Kloppu da smeta, što se Ibeu, Origiju i sličnima neće dopadati...
Recommended Posts