Weenie Pooh Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Komentator na Areni ubeđen da je Mađar Bog-DAN francuskog porekla. Tu je i Dani Piju-Piju, a Felipe Kautinjo je na klupi.
Weenie Pooh Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Zaboravio sam čuvenog golmana Frederičija Jeste li znali da je Klopp za tri dana u Liverpulu izmenjao više automobila nego LFC trenera za poslednjih 11 godina Kaže bio je jedan Mercedes, jedan Audi... i valjda još pet komada, pošto je trenera bilo šest zaključno sa Klopom.
radnik Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 (edited) Gol Bogdan 2 cista gola odbranio. Edited October 28, 2015 by radnik
Weenie Pooh Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Gol Teixeira ne jebe živu silu, lobuje golmana petom... šteta što nije ušlo.
Aleksandar88 Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 (edited) Gol takmicenja da je usla :D. Edited October 28, 2015 by Aleksandar88
Strahan Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Hahahahahaha kakva reakcija nekog iz Utd-a, vrhunski auto gol. Sudac pokvario zurku, nista novo za njih. Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ofsajd spasao Blinda, ovakav auto-gol niste videli u zivotu (VIDEO)
John Coltrane Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Romero jaoooo kakav smo mi cirkus veceras
lord_s Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Sada je i Romero izdominirao umalo pustivsi loptu da se ukotrlja u gol. Middlesborough vise zasluzuje zgoditak.
radisa Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 KOliko je Ibe limitiran igrač, meni je neverovatno da je on u jednom timu koji pretenduje na vrhe premire lige... Čovek nema driblig, ne zna levu nogu da koristi, a igra neko jebeno krilo...
Weenie Pooh Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Muka mi je kad pomislim da će Origi da odigra 90 minuta i za vikend. Mrtav je da mrtvijeg nema kad god saigrači imaju loptu, ni ne pokušava da se otvori, da utrči negde, ništa. Dobro je probio kod gola, ali od tada ni da mrdne. Firmino i Teixeira solidni, ovo ostalo žali bože dva sata. U stvari, možda bi Firmino mogao da izigrava centarfora protiv Chelsea? Mada to bi značilo da Ljaljana ostaje u startnoj postavi...
radisa Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Muka mi je kad pomislim da će Origi da odigra 90 minuta i za vikend. Mrtav je da mrtvijeg nema kad god saigrači imaju loptu, ni ne pokušava da se otvori, da utrči negde, ništa. Dobro je probio kod gola, ali od tada ni da mrdne. Firmino i Teixeira solidni, ovo ostalo žali bože dva sata. U stvari, možda bi Firmino mogao da izigrava centarfora protiv Chelsea? Mada to bi značilo da Ljaljana ostaje u startnoj postavi... +1, samo, ko će njemu dati loptu? Lucas je za par minuta imao vuiše pokušaja proigravanja, nego cela ekipa...
MancMellow Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 dajte strim neki da pogledam zadnjih 10 min please (za Utd naravno :D )
Recommended Posts