MancMellow Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Retko dosadna utakmica, u stilu starih Serie A derbija. e - taj opis sam tražio :D bukvalno jbg, ovo je trebalo da dobijemo. Da je Fellaini malo duže igrao verovatno i bismo.
John Coltrane Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Onih 7min fudbala je usledilo na startu drugog poluvremena, sto i jeste delimicno LVGova strategija. Nismo ga tu dali i posle je sve do par minuta pred kraj meca bilo preslikano prvo poluvreme. Ipak meni su 2 utiska najjaca-dobar Dzons i to protiv fizicki jake ekipe koja je opasna u prekidima. Naravno Silva-Aguero bi bili druga prica i mozda bi se vrtelo u glavi od driblinga i duplih pasova na ivici 16m, ali Dzons je taze oporavljen od povrede i igra bez greske od povratka. On i Smoling bi definitivno mogli da budu stub odbrane. Drugi utisak je negativan i odnosi se na Ereru. Totalno nesnadjen, uplasen, bez muda. Valjda ce mu i ovakve tekme postati rutina, vremenom. Na kraju krajeva, ja zadovoljan bodom. Mozda ce nekome to zvucati kao defetizam obzirom da je City bio bez 2 najbolja igraca, ali za UTDom je dalek put u Rusiju i nazad i opet malo tumbanja u prvih 11. LVG ne rasipa bodove uludo (kao npr Mojes), igra ruzno, igra na posed, bezobrazan je i arogantan, ali mislim da uz malo srece moze odvesti ekipu do titule.
Weenie Pooh Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 uini, gledaš li klopa? knedla mu u grlu! Ne gledam, šta je rekao? Jel mu sve bilo "cool" i "positive"? Kakva je frizura?
Duci Simonovic Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Vid sad ovog komentatora, pogodi igrača ko ivanović centaršut
MancMellow Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Jel mu sve bilo "cool" Počeo si da mu priseravaš :D
Weenie Pooh Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Počeo si da mu priseravaš :D Nein, nein, ja sam lojalan član partije -_- Ovo već liči na nekakvu igru, šteta samo što je u špicu belgijski Balotelli koji do sada sve što pipne zajebe. Ali inače fino ide lopta... Evo opet Origi, ostavio samog Fonteta kod kornera
Cane Vukic Prebranac Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 (edited) Сако Шта Мињоле ради Edited October 25, 2015 by Cane Vukic Prebranac
Weenie Pooh Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 (edited) Шта Мињоле ради A tek Origi prima loptu, vidi da mu utrčavaju Lallana desno i Coutinho levo, on odigrava petom pravo u igrača koji stoji iza njega! Koju poziciju danas igra Tadić? Edited October 25, 2015 by Weenie Pooh
grunt Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Moze li Liverpul da ga primi, puci cu na fantaziju ako imaju cist carsav
Weenie Pooh Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 De ne može, jedino ako ovi budu utrčavali u ofsajd do devedesetog.
Muwan Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Odbrana Liverpula je 1 vrlo simpatična grupa građana, pogotovo kod prekida.
Recommended Posts