October 25, 20159 yr Prvi napad preko KDB tek posle 15 minuta, biće da se i Pelegrini naivno obradovao Valensiji...
October 25, 20159 yr Vini, ne komentarises pricu o namernom ciscenju kartona jer je sledeca tekma protiv Palasa u kupu.Ne moram valjda sve sam da uhvatim, slobodno se vi ubacujte -_-
October 25, 20159 yr Vini, ne komentarises pricu o namernom ciscenju kartona jer je sledeca tekma protiv Palasa u kupu. Iskusno ih je ocistio, u 15. minutu. Kakav bi duet bili Visko i Gojko, prvi ne zna o cemu prica, drugi ne zna o kome.
October 25, 20159 yr Martial je decko 3 klase ispred svakog svog saigraca. Bukvalno nema s kim da igra.
October 25, 20159 yr "Bukvalno su ga zašili! Sa heftalicom!" "Тако се то данас ради." Edited October 25, 20159 yr by Прслин
October 25, 20159 yr Bicu sokiran ako Runi do kraja utakmice napravi jedan jedini dobar potez...Stavise ako ne izgubi loptu makar.
October 25, 20159 yr Da je barem jedan od ona tri slobodna udarca izveo ko covek da imamo sansu, ali ne vredi. Ovaj zadnji je jedini vredeo necemu Jebo ti ovo, moramo da dobijemo ako se stvarno tripujemo da se borimo za titulu. Utakmica za prvo mesto, najveci rival, kad ces ako ne sad Edited October 25, 20159 yr by Giggsy
October 25, 20159 yr 4-0 za City na poluvremenu. 60% poseda a nijedan šut, kao 1 Rodgers da menadžuje.
October 25, 20159 yr Ne moram valjda sve sam da uhvatim, slobodno se vi ubacujte -_- Evo ja ću npr. kad je rekao kako su ova dva kluba najgledaniji u ligi, to lupetanje sam odmah primetio :D