clever bastard Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Begovic zvanicno u Celziju. Ne znam koji ce mu to kurac, kapiram pare ali jbt, odlican si golman, najbolje godine su tek pred tobom, mozes braniti u kojem god klubu hoces osim tih 10ak najjacih i ti izaberes da grijes klupu Kurti.
mandingo Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Begovic zvanicno u Celziju. Ne znam koji ce mu to kurac, kapiram pare ali jbt, odlican si golman, najbolje godine su tek pred tobom, mozes braniti u kojem god klubu hoces osim tih 10ak najjacih i ti izaberes da grijes klupu Kurti. osim ako mu nisu obecali da ce braniti cl i kupove, u sta, poznajuci murinja - cisto sumljam. stvarno steta.
goofs Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Neka mi bob oprosti, ali Torres i Sheva u Celziju su verovatno najgrdje kupovine decenije u ligi. Jesu se ispostavili na kraju kao najgrdji, ali Sheva je doveden kao najbolji igrač Evrope u tom trenutku, a Torres kao najbolji napadač PL. Tako da se sa te strane se mogu opravdati veliki novci potrošeni na njih. Ovamo ovi daju pedeset milki za nekog klinca koji je odigrao dobru polusezonu.
ducca Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 (edited) :misko: Inace Valdes izostavljen sa turneje :( Edited July 13, 2015 by ducca
Giggsy Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Opaka dva pojacanja za kratko vreme. Sa druge strane, odlazak RVP-a mi se nimalo ne dopada. Kao sto sam vec napisao, nadam se da imamo spremnu ozbiljnu zamenu. Stoper se podrazumeva
goofs Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 A mozda ce samo LVG da konacno pusti Runija da bude ponovo napadac?
MancMellow Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Trebalo mu je malo vremena da udje u stos izgleda. Mada se i pucalo na realisticnije targete ruku na srce ovog leta (da ne kazem vikenda)... Da vidimo sad sta ce izvuci za Ddg. Inace apropo opcije da ostane i ovu zadnju godinu kod nas i te kako imamo argumente, mozda cak i za produzetak ugovora (osim ako decko nije potpuni mentol). Dakle sadasnja zarada mu iznosi 50k nedeljno, ima ponudu od 200k na stolu. Odluci li da ne produzi i ostane godinu dana na tih 50k/w matematika kaze da ce ostati bez zagarantovanih 7.8m paunda. Malo je previse za inacenje i papucarenje, plus nestabilan kurs evra Nadam se da ce LVG i Ed istrajati u tvrdom stavu. same here sad kad stavi Depaya da igra centarfora, Darmiana stopera, Shvajnija levog beka... totalni fudbal, cekam jedva. nema sanse. svi ce oni na wing-backa
John Coltrane Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 @ ducca Za Valdesa- pa to valjda znaci da potpisuju novi ugovor sa DDG :) a Valdes moze put Turske. Inace Turci su odobrili veci broj stranaca za novu sezonu, otud i pljuste ponude/dovodjenja non-stop Sent from my iPhone using Tapatalk
clever bastard Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 (edited) Ranieri preuzeo Leicester. Edited July 13, 2015 by clever bastard
Sandens Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 pa Chelsea je uveo u Ligu sampiona poslednje godine pre Abramovica.
Weenie Pooh Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 (edited) Drugim rečima doveo im je Abramoviča. Slava mu. Nego sekto, pošto jedan Chicharito? Edited July 13, 2015 by Weenie Pooh
Recommended Posts