Weenie Pooh Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Kaboul Jel' nekad u karijeri ovako išpartao niz liniju pred kraj utakmice?
Calavera Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 (edited) Aj to, ali kakvu je loptu poslao Fletcheru... i uz to jos zaustavio napad Newcastlea pre toga, prava 1 minijatura. Edited October 25, 2015 by Calavera
ducca Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Ovo moze da nas kosta utakmice. Prvo on nije dovoljno dobar u odbrani (ni) za Sterlinga, drugo, ostace u ofsajdu bar 2-3 puta. Grozno. Ne znam ta je zamisao genija, mozda da Valencia svojim prodorima natera Sterlinga da se trosi u odbrani, sumnjam da misli da je ovaj sposobniji da odigra nazad bolje od Darmiana. Nazalost ishod ovog ekperimenta bice nekoliko ranih ispadanja i zuti karton u prvih 15 minuta za Valenciju...
grunt Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Runi vec 30. godina... takve polako teram na menadzeru u Milan...
Gylfi Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Aj to, ali kakvu je loptu poslao Fletcheru... i uz to jos zaustavio napad Newcastlea pre toga, prava 1 minijatura. Kaboul :o , ja se još patio iz kuhinje sa par metara da identifikujem igrača i ni jedan mi nije bio logičan.
John Coltrane Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Kad je tesko Klatenburg. Sent from my iPhone using Tapatalk
Weenie Pooh Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Kakav je Viško kreten, mjktjbm. Kenja kako Sterling igra desetku odmah iza Bonija, jebe se njemu što svi vidimo da je dečko levo da levlje ne može. Kod njega je valjda Yaya levo krilo.
Giggsy Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 (edited) Wazza prima loptu, odbija se od njega kao od debla Al sta se cudim kad ni kao mladji to nije umeo Edited October 25, 2015 by Giggsy
J.R. Cash Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 (edited) Vini, ne komentarises pricu o namernom ciscenju kartona jer je sledeca tekma protiv Palasa u kupu. Edited October 25, 2015 by J.R. Cash
Recommended Posts