grunt Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Chelsea team v Aston Villa: Begovic; Baba, Terry ©, Zouma, Azpilicueta; Loftus-Cheek, Ramires; Wilian, Fabregas, Pedro; Diego Costa. Chelsea subs v Aston Villa: Blackman, Cahill, Matic, Mikel, Oscar, Hazard, Remy interesantno. Što ne igra Azar? Jesi citao ti kako je prosla proba K.Tourea u Arsenalu? Jel beše uklizao Vengeru?
Pečorin Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Roho na beku prespor, bolja opcija Blind. Brzi je Roho od Blinda, ali i prilicno gluplji
Mercuzzio Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Klasična utakmica Tottenhama, bili bolji veći deo utakmice ali limitiranost napred dovela do toga da treba da se bude zadovoljan sa tim što se nije primio gol u zadnjih 10 minuta utakmice...
ducca Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 (edited) I sta mu ovo sad znaci Erera i Mata? Nemamo krila a nemamo ni bekove. Uski smo kao Rodzersov Liverpul. Pretpostavljam da ce Runi operisati levo i ulaziti u sredinu na sut ili tako nesto. Osim ako genijalcu ne padne na pamet da tu stavi Martiala a Runija vrati u sam spic... Edited October 17, 2015 by ducca
Pečorin Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 (edited) ma Martial je levo krilo 100%, Mata desno, Runi sredina Edited October 17, 2015 by Pečorin
Giggsy Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Inace, Wazza nije dao gol u gostima skoro godinu dana. Uz ovo sto je Ducca pomenuo to samo znaci da ce ili konacno dati gol ili popiti crveni
John Coltrane Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Brzi je Roho od Blinda, ali i prilicno gluplji Nisam bas sigurnan u tvoju tvrdnju, ali definitivno nije bolji od Blinda na DL. Pretpostavljam da ce Runi operisati levo i ulaziti u sredinu na sut ili tako nesto. Osim ako genijalcu ne padne na pamet da tu stavi Martiala a Runija vrati u sam spic... Marsial je igrao AML/AMR u Monaku, tako da me ne bi cudilo da njega rokne umesto Memfisa, mada se slazem da bi to, u ovoj postavci, bilo lose. Al obzirom da Mati uspeva na AMR nista nije nemoguce. Nadam se da ce Smoling ukrotit Lukakua, to moze biti od presudnog znacaja.
Gylfi Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Moze biti da je vratio na 4-3-3 sa Martial-Rooney-Mata vrhom, 4-2-3-1 sa tupim napadackim bekovima i ovim igracima bi bas bilo cudno.
ducca Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 (edited) Runi prosto ne sme u sredinu napada, nema vise ni brzinu, ni prijem, ni reakciju a ni instinkt golgetera. Levo bi mogao da bude jos i koristan, tj najmanje stetan... Ipak je spic. Pa kakav ugovor ima taj covek, cime je ucenio van Gaala, sta je razlog...? Edited October 17, 2015 by ducca
ArleKino Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Jel beše uklizao Vengeru? Aha, i ozlijedio ga. Prije toga dvjema nogama uletio Henryju i Bergkampu, obojicu ozlijedio.
John Coltrane Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Zivkovic aka HOL liga prenosi Sent from my iPhone using Tapatalk
Pečorin Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Nisam bas sigurnan u tvoju tvrdnju, ali definitivno nije bolji od Blinda na DL. slazem se da nije bolji od Blinda, ali ne zbog brzine.
ArleKino Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Pa kakav ugovor ima taj covek, cime je ucenio van Gaala, sta je razlog...? Ugovor ima na 300k sedmicno, to otprilike objasnjava bas sve.
ducca Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Mislim da je 325k :P Mislio sam na neku klauzulu da ima garantovano mesto u 11 ako nije povredjen...
Recommended Posts